Ne savjetuj mu antibijotike koji će ubit filter, konsekventno oslabiti imunitet riba i još im uništiti jetru !
Lijeka za vodenicu nema!
dao sam samo mogucnost koja je najbliza da se ta bolest lijeci, iako rijesenja bas i nema i ja bih se te ribe rijesio na neki elegantan i human nacin
A u P. M.
Znao sam da se tako unutarnja infekcija ne može izllječiti, ali ne. Uspjeli oni mene uvjerit. Dobro, šta je tu je. Ne ću sad više kopat po akvariju, i tako ne mogu puno toga napravit. Ili možda mogu? Ljudi pomažite! I sad čitam na pet centar forumu da se treba temperatura povisit na 30 stupnjeva. Pa to nema smisla, ako i ima bakterija na toj temperaturi će buknut. Kaj ne?
Očaj
ne dizati temperaturu, ostavi sad kako je, ako nebude promjene na bolje, odvoji nesretne bolesne ribe i skrati im muke,
prije nabavke novih sredi vodu u akvariju,popravi kvalitetu!
u buduce topla preporuka je u podforumu slatkovodne bolesti otvoriti novu temu te ispuniti upitnik sa svim podatcima koje te trazi, siguran sam da ces od kolege 985plavi
dobiti vrlo strucnu pomoc kako rijesiti bolest bilo koje vrste
--------------
rijetko koji pet shop ima prodavace koji su predani akvaristi, vecina njih nema ni kaktus doma a prodat ce ti bilo sta samo jel na kutiji pise da cuda radi

ne zivciraj se,sredit ce se akvarij i bit ce ljepsi nego do sad