AKVARIJ:
- dimenzije/litraža, 60x30x30 , 54L
- temperatura,25 stupnjeva celzijevih
- parametri vode: pH, NO2, NO3, GH i KH nemjerim i neznam

- vrijeme od pokretanja akvarija, 2 mjeseca
- kad su nakon pokretanja akvarija useljene prve ribice, nako 4 tjedna corydorasi
- koliko često i koliko mijenjate vode svakih 1 i pol tjedan 1/3 vode
- da li prilikom izmjene vode usisavate dno akvarija DA
FILTER:
- model filtera (unutrašnji ili vanjski) i koliki je protok (koliko litara/sat) Eheim 2008 , Unutrašnji protok min 250 i max 550 l/h
- način i periodi čišćenja filter materijala kad protok dosta oslabi cistim u akvarijskoj vodi
- što imate od filter materijala u akvariju (spužva, aktivni ugljen, keramika, vata...) samo spužva
OSTALA OPREMA:
- panjevi i kamenje te ima li sluzi na panju ili na kamenju i podlozi? imam panj i neke kamencice i nema sluzi
- grijač Jager 50W
- pumpa za zrak Nema
- CO2 sustav – kakav DIY co2 sa ljestvama
- koju kemiju dodajete u akvarij? (Gnojiva za biljke, sredstva za pripremu vode i dr.) dodajem PlantaMin i AquaSafe (kad nabavim FFM,EC i Profito ide to

)
STANOVNICI:
- popis vrsta riba i broj pojedinih primjeraka 6X Corydoras Paleatus , 4X Gupy , 4X Apirstrogamma Cacatoudies (1 muzjak i 3 zenkice) i 4 Helene
- starost ribica Nemam pojma corydorasi su nekih 2-3 cm
- ima li potencijalnih „terorista“ Nema
- hranjenje – koliko često hranite ribe i kojom hranom (da li je prošao rok trajanja) 2 puta dnevno koliko ribe mogu pojest u 2 minute , to je tek od prekjucer prije je bilo 1 put dnevno (drugi put ne dajem tabletice za ribe dna samo granulice za apirstrogamme i gupye a coryima sto ostane
PROMJENE:
- promjene u akvariju u zadnja 2 – 3 tjedna (nove ribice, biljke, oprema) 4 X Apirtstrogamme Cacatoudies
- promjena kvalitete vode (zamućenje, miris) Ništa
- da li vam trunu (propadaju) neke biljke Ne
SIMPTOMI:
- detaljan opis simptoma Corydorasi kad plivaju nekad se znaju okrenit ko da se ceskaju po leđima to sam primjetio jucer ali danas jako manje to rade ili ja bar ne vidim
- promjene na koži, na perajama ili škrgama, očima... Nema
- da li uzima hranu, disanje, ponašanje (da li se sakriva...) Ne skriva se plahi jesi ko otkad su dosli ali nema drugih promjena.Sve jedu disu plivaju i zabavljaju se
- kakav izmet imaju ribe (normalan ili končasto sluzavi ili končasto zamučeno-bijeli ili...) Obican iako corydorasima ne vidim izmet
- kad su se simptomi prvi puta uočili Jucer
- pokušaj liječenja, kojim lijekom/lijekovima Ne
- koliko je ribica bolesno, da li je bilo uginuća? Nema uginuca neznam dal je to neka od dviju bolesti na koje mislim al sad stvarno neznam

- stanje ostalih stanovnika Sve normalno ko od prvog dana kad su sve od navedenih riba dosli