0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Za Valisineriu sam citao da jako loše podnosi Easycarbo, tako d amoze biti da je kombinaija previse njega, u premalo osvijetljenom akvariju,,,, osobno bi ipak malo pojacao rasvjetu.. ako je ikako moguće...
Citat: Smilas - Listopad 30, 2010, 03:04:46 prijepodneZa Valisineriu sam citao da jako loše podnosi Easycarbo, tako d amoze biti da je kombinaija previse njega, u premalo osvijetljenom akvariju,,,, osobno bi ipak malo pojacao rasvjetu.. ako je ikako moguće...Da,to sam i ja nasao puno postova o tome da EasyCarbo ili Excel "tope" valisneriju.I kod mene je tako,sad sam prestao dodavat EC pa cemo vidjet dal ce se sta promijenit....
nov sam u svemu ovom... prvo akvarij54 litre sa orginalnim grijacem i pumpom eheim... rasvjeta 15W... podloga vulkanit, šljunak 2-5mm...akvarij je u pogonu 2 tjedna... posadio sam valissneriu prije tjedan dana i listovi su prvo gubili boju i sad skroz trunu ... imam i ostalo bilje koje sasvim dobro raste, anubiase,Pogostemon Helferi,Hygrophila polysperma i jos par koje ne znam kak se zovu... zasada dodajem 1 ml easycarbo svaki dan...
OFT:zar ne postoji neki sitniji algojed koji bi zamijenio tog crnog mazdrmana...