Portal
Naslovnica
Forum
Akvarij.NET zajednica
Pomoć
Obrasci
Pošaljite mali oglas
AkTer! mreža
Za prave zaljubljenike
Akvarij.NET
Terarij.NET
AkTer! FEST
Prijava
Member Login
Registracija
Srpanj 22, 2025, 06:29:30 prijepodne
Najnoviji Član:
lfrketic
Akvarij NET - FORUM
»
Slatkovodna Akvaristika
»
Biljke i alge
(Moderator:
ZliBrka
) »
izbor bilja
« natrag
naprijed »
Ispis
Str: [
1
]
Dolje
Autor
Tema: izbor bilja (Posjeta: 684 vremena)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
crveni borac
Trade Count:
(
0
)
Punopravni član
Spol:
Dob: 42
izbor bilja
«
u:
Kolovoz 02, 2010, 22:47:07 poslijepodne »
Pozdrav objavio sam prije par dana da sam nabavio akvarij od 240 litara sad sam ga očistio i sredio počeo bih nabavljati biljke za početak sam nabavio granu vinove loze koja se natapa već dva dana i protezat če se skoro preko cijele dužine akvarija sad me zanima šta da stavim okolo nje želio bih napravit nekakvu zavijesu u pozadini a okolo kao mahovinu il nešto tako da pokrije jedan dio nje al ne cijelu i šta stavit sastrane vidio sam prekrasnih akvarija na forumu al nekužim se baš u nazive bilja pomogli ste mi za mali akvarij pa se nadam pomoći i za ovaj samo da bilje nije prezahtijevno a da se malci mogu sakrivati jer mislim da če ga večinom popunjavat živorotke jer ih imam dosta i odraslih i mladih svih vrsta iz vlastitog uzgoja i one su mi najdraže jer smatram da je svaki uspiješan mrijest i odgoj mladih znak da radim kako treba naravno uz vašu pomoć i usto nisu prezahtijevne
Evidentirano
hento
Trade Count:
(
0
)
Punopravni član
Spol:
Dob: 41
Odg: izbor bilja
«
Odgovori #1 u:
Kolovoz 03, 2010, 07:44:22 prijepodne »
Visoke cryptocorine i vallisneriju u pozadinu, javansku mahovinu po granama, anubias u podnožje grana i sagitariju subulatu naprijed. Moreš još opičit tu i tam koji kamen i blago ga omotat mahovinom za extra mjesto za skrivanje za malce.
Evidentirano
Never underestimate the power of the Dark Side
--- Koprivnica ---
Ispis
Str: [
1
]
Gore
« natrag
naprijed »
Akvarij NET - FORUM
»