još jednom i za kraj mastino tebe niko nije prozvo samo sam naveo primjer .. uopće nije bitan i nekarakteriše tebe a kamoli kritizira
turbo je meni reko da valjam gluposti pa odkud njemu pravo da to kaže jer me nepozna ,to je što se tiće tvoje logike
a tekst je prepisan i preveden malo modifikovan pogledaj samo poćetke teksta ... ako je slućajnost onda je nevjerojatna
što se tiće investicija u akvaristiku i ribe to mi imamo svi neki više neki manje , ja sam dosad potraošio skoro 5000 eura u neki 10 akvarijuma .. jel me to ćini ekspertom ?
ja volim kad se mene kritizira al ne vrijeđa na svakom koraku ( košto turbo radi od prvog dana )
pogotovo ne od ljudi koje se kite tuđim perjem .. i nemoj tvrdit da je originalan tekst je r ako razumiješ engelski i malo proćitaš sve če da ti bude jasno
toliko od mene sad laku noć svima nemojte zaboravit nahranit ribice . a kanibal veliš teško ti razumit engleski i prevod i otstalo ... imaš google prevodilac bez veči problema ti prevede sa engleskog na hr

Kolega bez uvrede vidim da zivis van HR, i da si potrosio 5000 Eura na mnogobrojne akvarije i jos k tome vidim da imas 35 godina ako je istina naravno. Jerbo s toliko para i toliko godina mislim da bi trebao vec polako i pisat suvisle postove, mislim sorry ali hebeno je tesko uoopce procitat sto napises a kamoli shvatit, recenice ti zgledaju bez glave i repa, spajas rjeci i da ne nabrajam ostalo. Pa sto je tolika razlika u "Niskozemskoj" u gramatici i pisanju??? ...
Naravski sry na offtopicu vlasniku topica, i ja sam tako imao susret s doticnim, razmisljao poslje sto mi je to trebalo da se raspravljam s nekim kog neznam ali vidim po replayovima da dosta ljudi djeli slicna misljenja o tebi CEH ja bi se upitao vec nakon toliko kritika...
my 2 cents cheers