Srpanj 22, 2025, 01:32:35 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: pomoc pri izboru ciklida  (Posjeta: 4382 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline papa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • samo CARica od sada na dalje
Odg: pomoc pri izboru ciklida
« Odgovori #25 u: Svibanj 28, 2010, 07:49:56 prijepodne »
još jednom i za kraj mastino tebe niko nije prozvo    samo sam naveo primjer .. uopće nije bitan i nekarakteriše tebe a kamoli kritizira
turbo je meni reko da valjam gluposti    pa odkud njemu pravo da to kaže  jer me nepozna  ,to je što se tiće tvoje logike  
a  tekst je prepisan i preveden malo modifikovan   pogledaj samo poćetke teksta   ... ako je slućajnost onda je nevjerojatna
 što se tiće investicija u akvaristiku  i  ribe    to mi imamo svi   neki više neki manje , ja sam dosad potraošio  skoro  5000 eura u neki 10  akvarijuma    .. jel me to  ćini ekspertom  ?
ja volim kad se mene kritizira  al ne vrijeđa na svakom koraku ( košto turbo radi od prvog dana    )
pogotovo  ne  od ljudi koje se kite tuđim perjem  .. i nemoj tvrdit da je originalan tekst    je r ako razumiješ engelski i malo proćitaš  sve  če da ti bude jasno
toliko od mene    sad laku noć svima  nemojte zaboravit nahranit ribice . a kanibal  veliš teško ti razumit engleski i prevod i  otstalo  ... imaš  google prevodilac   bez veči problema  ti prevede sa engleskog na   hr

:drag:

Kolega bez uvrede vidim da zivis van HR, i da si potrosio 5000 Eura na mnogobrojne akvarije i jos k tome vidim da imas 35 godina ako je istina naravno. Jerbo s toliko para i toliko godina mislim da bi trebao vec polako i pisat suvisle postove, mislim sorry ali hebeno je tesko uoopce procitat sto napises a kamoli shvatit, recenice ti zgledaju bez glave i repa, spajas rjeci i da ne nabrajam ostalo. Pa sto je tolika razlika u "Niskozemskoj" u gramatici i pisanju??? ...

Naravski sry na offtopicu vlasniku topica, i ja sam tako imao susret s doticnim, razmisljao poslje sto mi je to trebalo da se raspravljam s nekim kog neznam ali vidim po replayovima da dosta ljudi djeli slicna misljenja o tebi CEH ja bi se upitao vec nakon toliko kritika...

my 2 cents cheers

Offline ceh

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Odg: pomoc pri izboru ciklida
« Odgovori #26 u: Svibanj 28, 2010, 08:11:47 prijepodne »
pozdrav drustvo!
napravio sam cistku u akvariju i imam namjeru ubaciti ciklide...
litraza akvarija je 100l,poprilicno ubiljen,od stanovnika ima samo par kribenzisa i par skalara,koji se slazu :)
htio bih neke bojadisane ciklide kojima ne smeta biljni biotop :)
sta mislite sta da ubacim sa njima,a da ne napravim ratiste....
razmisljao sam o  Thorichthys meeki,Labidochromis caeruleus,Pseudotropheus flavus....

zemljak, patuljasti  amerićki  ciklidi  za tako mali akvarijum bi  išli  bez veći problema, samo oni nekako prekrtako  žive  :down:

a  ostali  za off topic  ..pas koji laje neujeda , pametniji popušta .... ect ect    stog   upravuste   u svemu
papa za  pravopisne greške samse davno izvinuo    javno   pa evo opet   iskorištavam priliku, a razlika u gramatici je  više neg ogromna  

Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,