Srpanj 19, 2025, 11:08:48 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: potrebna mala pomoć  (Posjeta: 9552 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
Odg: potrebna mala pomoć
« Odgovori #50 u: Siječanj 29, 2010, 00:54:14 prijepodne »
Da ne otvaram novu temu.
Bradonja mi ne želi jesti dubije :( u zdjelici ima fobase, brašnare i dubije, smaže crve i ne želi dubije. Ima negdje oko 6mj. i s obzirom da sve to uzgajam veličine ponuđene hrane je manja, tj. ne dobija odrasle već bebe. Voće i povrće jede uredno, sve je super osim tih dubija. A baš se njih nakotilo koliko hoćeš. kako da ga naučim da jede i njih? Pokušala sam staviti samo dubije i 2 dana nije htjeo jesti, čim sam crve stavila navalio je ko blesav.

Offline KLOKI95

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #51 u: Siječanj 29, 2010, 09:11:32 prijepodne »
Da ne otvaram novu temu.
Bradonja mi ne želi jesti dubije :( u zdjelici ima fobase, brašnare i dubije, smaže crve i ne želi dubije. Ima negdje oko 6mj. i s obzirom da sve to uzgajam veličine ponuđene hrane je manja, tj. ne dobija odrasle već bebe. Voće i povrće jede uredno, sve je super osim tih dubija. A baš se njih nakotilo koliko hoćeš. kako da ga naučim da jede i njih? Pokušala sam staviti samo dubije i 2 dana nije htjeo jesti, čim sam crve stavila navalio je ko blesav.
Verovatno da mu ne prijaju :/ Daj mu to sto hoce nemoj da ga silis ;)

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #52 u: Veljača 08, 2010, 17:28:44 poslijepodne »
bradonje nemogu dobit proljev ako jedu cesto salatu,moj jede svaki dan i nista star je 6mj,obozavaju maslačak čak i cvjet al bez stabljike,preporučujem

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #53 u: Svibanj 01, 2010, 14:12:49 poslijepodne »
danas hranim bradonju i sve super...i uzmem ga malo na ruku i primjetim da mu je nešto čudno sa jednim prstom na stražnjoj lijevoj nogici..

evo slika-

slikao sam ga i odozdo,da mi točnije kažete kojeg je spola...htio bih bit siguran,ja nagađam da je dečko...  :)

inače jede ko lud i noždu obavlja redovito...trči za žoharima kad mu dajem jest i aktivan je dosta..ova ozljeda mu ne smeta ni malo,ali me svejedno brine,neznam od čega je nastala...  -? :(

i još me zanima...ovdje kod mene ima puno radića i maslačaka po livadama,nije ništa špricano...da li mu to mogu davati?

hvala!

Offline vzlosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #54 u: Svibanj 01, 2010, 17:57:19 poslijepodne »
...decko je... :D  :klap: