Dal su neonke krepale od loše vode ili su do smrti izjedene, mislim da u jednoj sekundi možeš ustanovit.
A ideja
"ovak ja sam u akvariju imo razbore tetre ko neonke ramireze bette gupy cak i skalare i nikad nije bilo nekih problema niti su se tukle to sta si napiso si vjerovatno na netu naso .moje iskustvo je ak ne probas neznas
jedino po meni kaj imas previse riba na tu litrazu.a frend je i u 54l imao toliko i vise riba pa je funkcioniralo al velim dok ne probas neznas"
Mislim, ako se čovjeku predlaže neka isproba sve kombinacije, pa tko živ ko mrtav, onda ne razumijem zašto mi ovdje djelimo savjete. Meni frendica već 7g drži zlatku u kugli od 5lit. i zlatka je živa, dal je sretna, čisto sumnjam. I da, net je izvor informacija pa otvoriš 10 strana i pogledaš koje mišljenje prevladava , jer ako 9/10 ljudi kaže da takva kombinacija nije u redu a 1/10 se javi i kaže da je to u redu mislim da je pametnije poslušat ovih 9 koji su u večini.
Cilj nam je da nam ribe prežive, da im osiguramo što bolje uvjete života, bez stresa i ograničavanja kretanja (koliko je to moguće).