Nije 5 god u tropskom akv. tolko je stara. Od kad je u sadasnjem akvariju postala je samo zivahnija i poprilicno je narasla
temperatura ubrzava metabolizam. Pametri su: Ph 7,20, Gh izmedu 14 i 20 dh, Kh ? Imam Dajanine testere koji su losi jer
boje se ne poklapaju, recimo Kh je tirkizno plavi (na testeru),a na tablici su zelene kockice tako da je to relativno. Imam i Kh tester na principu
kapanja reagensa ali ne znam kako ga koristiti jer vec nakon prve kapi boja vode se mjenja, a u putstvu piše da kad se promjeni boja
vode vrijednost je 1dh sto ispadne da je Kh 1 dh ( u zaqgrebu je cinimi se voda 20 dh). Imam 4 neonke, 2 zebrasta cistaca, 1 Čekinjasti som,
1 cistac ( ona jeguljica sto slici maloj zmiji ), 8 moly-ja, 2 guppy-ja i 5 hokejki. Vodu mjenjam jednom u 7 do 10 dana (25 %) tretiram sa easy-life,
povremeni dajem sera fishtamin, Filter cistim svakih par mjeseci, vatu filtera (gornji medij) svakih 10 do 30 dana (ovisi koliko smeca povuce), fiter
je juwelov potopni (seriski uz akvarij) dodane su micro granule (neko presano staklo navodno dobro za bio filtraciju).
Prilazem slike ribice (lose su, nemam posteni fotic pri ruci)
Samo oci,