Trebam savjete oko uređenja pa su pozeljni komentiri i misljenja.
DESNI DIO
Poceo sam sa desnom stranom na koju je ukomponiran panj sa anubiasom i mahovinom, iza panjeva u desnom kutu je valisnerija.Povisio sam taj dio sa 5kg podloge(koliko sam imao) i mislim da je prica oko desne strane zavrsena, mozda jos podignem panj za par cm i zamjenim valisneriju nekom drugom biljkom premda mislim da radi visine podloge tesko da ce korijen bilo koje biljke dospjeti do supstrata a valisnerija ce tu opstati svakako.
LIJEVI DIO
Dilema je lijevi dio gdje se sada nalazi bilje koje imam od proslog setup-a i nedavno ubacena blixa jap.
Visoko bilje u zadnjem planu lijevog dijela(bacopa,rotala i ludwiga) idu van.
Mozda ostavim jednu da sakrijem barem grijac i to najvjerojatnije rotalu radi crvene boje jer je sve ostalo zeleno.
Ideja je prosiriti blixu i ubaciti nesto tipa pogostemon, cyperus helferi, ricciju, elocharis i slicno nisko bilje za srednji i prednji plan.
Pokusati dobiti "nekakav" stil natural akvarija bez previse bilja(dutch).
Nije iskljucen panj, grana ili kamenje sa mahovinom ili riccijom a mozda i nekakvu biljku tipa cripta, microsorum ili slicnu sirokolisnu biljku u srednji/zadnji lijevi dio a ispred gore navedeno nisko bilje srednjeg i prednjeg plana.
Voda je malo mutna jel sam vadio lisce prije slikanja.
pucajte