Srpanj 18, 2025, 01:55:23 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: musko ili zensko (betta)  (Posjeta: 2767 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lili

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
  • Fish freak
Odg: musko ili zensko (betta)
« Odgovori #25 u: Svibanj 13, 2009, 15:32:03 poslijepodne »
huh neda se riba, navlaci nas za nos ali neka joj bude ja imam vremena  :D :devil: :D

Offline Lili

• Punopravni član
  • Fish freak
« Odgovori #26 u: Lipanj 20, 2009, 15:41:08 poslijepodne »
 :) ono raste, uziva , papa i caruje
    u svom akvariju ono kraljuje
nece neki pjesnik od mene biti  :D

sad izgleda ovako....
 slike su prilicno lose znam ali valjfda cemo jednom zauvjek rjesiti sto je .....

Offline mala_sirena

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski  
« Odgovori #27 u: Lipanj 20, 2009, 16:59:15 poslijepodne »
Ja imam sličan problem, 3 bette u akvariju i mislim da je jedna od 2 ženke zapravo mužjak,cijelo vrijeme je natjeralava mužjaka i ženku, ali sad više nije s njima... Ne znam kako se određuje spol... Razlikuje se od druge ženke tako što ima izraženije boje, a ta 100% ženka ima prugice... Dok je bio/bila u akvariju cijelo vrijeme se nakostriješen/a motao/la oko ženke

Offline Black Angel

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
« Odgovori #28 u: Lipanj 21, 2009, 10:32:59 prijepodne »
lily po zadnjim slikiama ja bih rekla da je curica po zadebljanju trbušćića...ali opet...i ja imam jedinku koja se ne želi odlučiti šta je.. :roll:
Ali najčešći i najpouzdaniji  su pokazatelj mrijest pruge u ženki i naavno ona bjela točkica.....koja se nalazi malo ispod trbušćića....ikra koja viri van  laički prevedeno....  :clown:
BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU,
prebit ću ga !!!!
OH,I'M SORRY,DID I HURT YOUR KNIFE IN MY BACK?!

Offline Lili

• Punopravni član
  • Fish freak
« Odgovori #29 u: Lipanj 21, 2009, 15:47:39 poslijepodne »
lily po zadnjim slikiama ja bih rekla da je curica po zadebljanju trbušćića...ali opet...i ja imam jedinku koja se ne želi odlučiti šta je.. :roll:
Ali najčešći i najpouzdaniji  su pokazatelj mrijest pruge u ženki i naavno ona bjela točkica.....koja se nalazi malo ispod trbušćića....ikra koja viri van  laički prevedeno....  :clown:
lol bas laicki ali sad bar kuzim sto je to  :D
da probam staviti u akvariju pregradu i nutra muskog, pa ako ovaj ppocne pljuckat gnjezdo je ova zenka ili to ne funkcionira tako jednostavno?
ta se moja neodlucna riba dosta lako prestrasi, nps kad sam lovila molije gotovo odna je probljedila i dobila 2 paralelne pruge...
« Zadnja izmjena: Lipanj 21, 2009, 16:29:42 poslijepodne od Lili »

Offline Ignus

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Lipanj 21, 2009, 16:19:27 poslijepodne »
Ali najčešći i najpouzdaniji  su pokazatelj mrijest pruge u ženki i naavno ona bjela točkica.....koja se nalazi malo ispod trbušćića....ikra koja viri van  laički prevedeno....  :clown:
lol bas laicki ali sad bar kuzim sto je to  :D
da probam staviti u akvariju pregradu i nutra muskog, pa ako ovaj ppocne pljuckat gnjezdo je ova zenka ili to ne funkcionira tako jednostavno?
ta se moja nedlicna riba dosta lako prestrasi, nps kad sam lovila molije gotovo odna je probljedila i dobila 2 paralelne pruge...

Nećeš s time ništa dobiti. 90% mojih dečki pravi gnjezdo bez obzira vidi li ženku ili ne. ( a i neke ženke prave gnjezdo )

P.S. mislim da mi Gwy duguje čevape  :D
Potpredsjednik udruge ljubitelja i uzgajivača Betta 'Betta Svijet'

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #31 u: Lipanj 22, 2009, 02:36:43 prijepodne »
Mda... dobro ajde, moram i ja nekad dugovati cevape :P I ja ovaj put glasam za zenku sa prilicnom sigurnoscu ;)
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...