Svibanj 02, 2025, 22:06:35 poslijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: offtopic iz teme bijeli demasoni i još pokoje pitanje...  (Posjeta: 7010 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vele bit

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
Odg: offtopic iz teme bijeli demasoni i još pokoje pitanje...
« Odgovori #50 u: Travanj 17, 2009, 21:04:11 poslijepodne »
drago mi je da bar netko kuzi poantu drzanja cistih vrsta ciklida  :up:

Vele bit ako se ikad odlucis za Malawi dobijas od mene na poklon 8kom bilo kojih malaca koje si odaberes i koje cu imati u tom trenutku na raspolaganju. ;)
:-[ Hvala Mastino..
Mislim da večina ljudi kuži poantu,ako ne odmah onda nakon postova vas iskusnijih ciklidaša,i to je največa vrijednost ovog i drugih sličnih foruma. :up:

Offline 206turbo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
  • Hrvatska udruga ciklidofila
« Odgovori #51 u: Travanj 17, 2009, 22:14:00 poslijepodne »
mastino i ja volim ciste linije i brinem se da mi se ribe ne hibridiziraju, jel mogu dobiti ja sad koju ribu??? :D :D :D  SALA NARAVNO!!!!

sad kad smo kod te edukacije ljudi po pitanju ciklida, ima ljudi koji nisu na forumima a isto tako drze ciklide, tko ce njih uputiti na neke ispravne puteve?, tu glavnu rijec imaju shopovi koji su velikim djelom nestrucni po pitanju sistematike ciklida,cast izuzecima,ali su jedini od koga "informaticki nepismeni" ljudi kupuju. sada znajuci kakvo je stanje u shopowima i takozvanim malawi mix gdje su zajedno i malawi i ca i tanga i sta ja sve znam, mozemo misliti sta se  desava u kucnim akvarijima,od kojih se kasnije ribe djele naokolo,mislim da to treba sprijeciti kad se primjeti i takve ljude upozoriti i educirati koji nehotice hibridiziraju, za one koji to rade svjesno nema pomoci!!!!
nas četvorica, pojeli smo 2 cijela janjeta i popili 50 litara gemišteka, i mi da krenemo susjed, kad oni iz kafane za nama........

Offline moke

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #52 u: Travanj 17, 2009, 23:55:51 poslijepodne »
E pa u tome i jeste vic, ja sam otisao u deset shopova i nagledao se svega i svacega i na kraju otisao u jedanasti i kupio ribe.
A za ovaj shop nisam ni znao da postoji dok se nisam raspitao kod ljudi, a sve zahvaljujuci ovom forumu. Svi smo svjesni koliko je zastupljen internet na balkanu da je to smjesno, ali ipak mogu slobodno reci da cemo mi Evropu ubrzo profurat nece ni skontat sta se desilo, kao sto smo uvjek i radili i bili smo Evropa prije njih u svemu. Samo mogu reci sve pohvale za momke koji odrzavaju ovaj portal. Jer da nije njih nebi mi plivali sada malawci,nego neke stuke :D  :up: :up:
spasavaj se ko moze  :aaa:

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #53 u: Travanj 18, 2009, 01:51:21 prijepodne »
mastino i ja volim ciste linije i brinem se da mi se ribe ne hibridiziraju, jel mogu dobiti ja sad koju ribu??? :D :D :D  SALA NARAVNO!!!!
u svakoj sali pola istine  :D
i baj d vej ti si svoj bonus vec iskoristio za ovu godinu  ;) :D

Offline indigo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #54 u: Travanj 18, 2009, 13:31:41 poslijepodne »
jel postoji način da nekako izvadim svoju ribu vjerovatno hibrida ,a da ne rastumbavam akvarij i nemičem kamenje!?
Hvala

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #55 u: Travanj 20, 2009, 09:52:42 prijepodne »
pokusaj sa dvije mrezice ali naoruzaj se strpljenjem ;)
ako ne ide onda ti ne gine tezi nacin :)