Kolovoz 06, 2025, 11:16:50 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Automatska hranilica  (Posjeta: 7879 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ninina mama

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 45
    • Moja fotogalerija
Odg: Automatska hranilica
« Odgovori #25 u: Ožujak 24, 2009, 02:26:36 prijepodne »
Kad je upalis, pritisnes 1 i on to trenutno vrijeme zapamti kao PRVO VRIJEME HRANJENJA (ne derem se, nego pokusavam ovo slikovito napisati). Prodje par sati, a ti piknes to 2 i on to zapamti kao DRUGO vrijeme hranjenja. Isto ponoviti i za trece ako ti treba...

Ako zajedno pritisnes P1 i P3 stavljas hranilicu u stand-by, a ako zajedno pritisnes P1 i P2 resetiras postavke... (Ovo je dobro napraviti kad god stimas. Zna jako dugo zapamtiti, pa i pored vadjenja baterija).

Donje lijevo dugme je za manualno hranjenje i ono ne iskljucuje ono automatizovano. Npr. imas na P1 jutarnje hranjenje, a na P2 vecernje. Iz nekog razloga zelis i u sredini dana nahraniti ribe, kliknes manual i eto ga... :D

Gornje lijevo dugme sluzi za nastimavanje automatike i to tako da je svaki pritisak +2h. Nisam sigurna jel ide prvo npr. P1 pa onda klik, klik, klik po tom gornjem lijevom pa opet P1 ili nest slicno. Ajd sutra procitam uputu pa napisem... :up:
Tuzlanka u Sarajevu

Offline Vele bit

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovori #26 u: Ožujak 24, 2009, 09:42:26 prijepodne »
N.mama od tebe uvijek korisni savjeti i uputstva :up: (znam znam ,ponavljam se  ;) )
Evo mene samo zanima kako si montirala hranilicu bez poklopca??

Offline Ninina mama

• Punopravni član
    • Moja fotogalerija
« Odgovori #27 u: Ožujak 24, 2009, 12:44:06 poslijepodne »
Cayman 110 ima predvidjen prostor za hranilicu unutar svog poklopca. E sad taj mali prostor ima svoj poklopcic. Negdje sam napisala da se taj poklopac mora skinuti, kako ne bi doslo do vlazenja hrane.

Inace u kompletu dodju i cicak trake. Tako sam na malom caymanu 40 (koji nema dupli poklopac i predvidjeno mjesto za hranilicu, a citav poklopac je zaobljen pa hranilica ne moze sama stojati) nalijepila taj cicak s vanjske strane do malog poklopcica za hranjenje i tako rijesila stvar... :up:

Evo ti link od te hranilice. Ima i video koji pokazuje sastavne dijelove. http://www.ferplast.com/chef_pro_ita.php

Tek sam sad pogledala taj video (poslije mnogo vremena) i vidim da je moja hranilica zastarjela... :-[ Pobrinuli su se za dodatni poklopac... :klap:
Tuzlanka u Sarajevu

Offline Vele bit

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovori #28 u: Ožujak 24, 2009, 12:55:55 poslijepodne »
Cayman 110 ima predvidjen prostor za hranilicu unutar svog poklopca. E sad taj mali prostor ima svoj poklopcic. Negdje sam napisala da se taj poklopac mora skinuti, kako ne bi doslo do vlazenja hrane.

Inace u kompletu dodju i cicak trake. Tako sam na malom caymanu 40 (koji nema dupli poklopac i predvidjeno mjesto za hranilicu, a citav poklopac je zaobljen pa hranilica ne moze sama stojati) nalijepila taj cicak s vanjske strane do malog poklopcica za hranjenje i tako rijesila stvar... :up:

Evo ti link od te hranilice. Ima i video koji pokazuje sastavne dijelove. http://www.ferplast.com/chef_pro_ita.php

Tek sam sad pogledala taj video (poslije mnogo vremena) i vidim da je moja hranilica zastarjela... :-[ Pobrinuli su se za dodatni poklopac... :klap:
:D Ma ja sam krivo shvatio da ste micali cijeli akv. poklopac i onda nekako stavili hranilicu,kao radi kondenzacije. My bed..

Offline Ninina mama

• Punopravni član
    • Moja fotogalerija
« Odgovori #29 u: Ožujak 24, 2009, 13:08:11 poslijepodne »
Hehehe... To bi bas bilo neprakticno... :roll: :clown:
Tuzlanka u Sarajevu