Ja odnedavno stavio rhinox 1000 neposredno ispod usisa vanjskog filtera i sad sam jos zadovoljniji sa njim...morao sam smanjit izlaz mjehurica jer sad nista ne pobjegne van i topljivost je ovog puta zbilja blizu 100%. Sve posise filter, pa se co2 dodatno rastopi u filteru, koji ga zatim rasprsi po cijelom akvariju. Veliki plus je jos i komad opreme manje vidljiv u akvariju. Nisam nakon 15-20 dana primjetio nikakve promjene u pogledu funkcioniranja filtera.
To sam vidio da dosta akvaristi rade vani. S ovim Rhinoxom sam bio oduvijek prezadovoljan, al mi je uvijek bio problem kako postic da mjehurici odu svuda po akvariju, tj. gdje ga postavit. To sam sada rijesio jer cirkulacijom filtera sad je co2 zbilja svuda po akvariju.

Inace problem prevelikih mjehurica i ciscenja tih staklenih difuzera se rijesava tako sta se stavi malo varikine na keramicku povrsinu difuzera i pusti se da ona procuri u stakleni dio, da temeljito procisti pore. Poslije toga se dobro ispere i onda difuzor radi bezprijekorno, sa najsitnijim mogucim mjehuricima.
Pozdrav svima. Nadam se da ce Vam ovo pomoci.