Može tako, ali radje stavi da ti "noć" počinje malo kasnije oko 22-23 kada i ti ideš spavati tako da možeš navečer uživati u akvariju, a ne da ti se svjetla u njemu ugase u 20...
U svojoj najosnovnijoj ulogi moonlight je šminka, cijena gotovih modula je obično vrlo visika, ali možeš ga i sam napraviti od kakvih LEDica, lampica... ima nekoliko primjera u podforumu Uradi sam 
Baš tako!

Meni se recimo u morskom prvo svijetlo pali tek u podne

, a zadnje gasi oko 23h. U isto vrijeme se pali moonlight i on gori do nekih 2-3 h ujutro. U morskoj taj moonlight ima svrhu i namjenu. Ricordea sp., Rhodactis sp., Discoma sp. .. i tako uglavnom softy koralji uz pomoć tog svijetla vrše neke kemijske procese tipa fotosinteze i time si stavraju odnosno pripomažu intenzitetu svojih boja.... to je rečeno ukratko

... No bilo kako bilo... kad on gori, akvarij izgleda predivno, pomalo mistično i tajanstveno.
Isti taj moonlight se može kupiti kao gotov proizvod u npr. Chipoteci ili bilo kojem dučanu koji ima auto opremu. Ja sam kupio u chipoteci .. prije godinu dana plave LED žmigavce. Krcko i ja smo uzeli po jedan. Uglavnom ti žmigavci ne koštaju puno, u svome su kučištu i rade na 12V.