Kolovoz 08, 2025, 21:18:13 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Filter Tetra Ex 600  (Posjeta: 1141 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline čiovo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Filter Tetra Ex 600
« u: Studeni 02, 2008, 14:01:22 poslijepodne »
Pozdrav,
imam Filter Tetra EX600 za akavrij od 96L, došlo je vrijeme da promjenim uložak od sirove svile, preporuka je da se mijenja svakih mjesec dana, ja sam to malo i prekrdašio i sad je stvarno skroz šporak, kad kupim novoga dali ga samo stavim u filter ili tereba namoćiti u aq vodu. Kako ćesto da mijenjam ove ostale spužvice. Koliko ćesto peret dovoden gume filtera, primjetio sam na mojima da su "šporke".

hvala

Offline igggy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
Odg: Filter Tetra Ex 600
« Odgovori #1 u: Studeni 02, 2008, 17:28:11 poslijepodne »
Ja imam ex700 i ne namačem nigdje. Ionako ti je filter pun vode.
igggy

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
Odg: Filter Tetra Ex 600
« Odgovori #2 u: Studeni 03, 2008, 10:01:12 prijepodne »
Pozdrav,
imam Filter Tetra EX600 za akavrij od 96L, došlo je vrijeme da promjenim uložak od sirove svile, preporuka je da se mijenja svakih mjesec dana, ja sam to malo i prekrdašio i sad je stvarno skroz šporak, kad kupim novoga dali ga samo stavim u filter ili tereba namoćiti u aq vodu. Kako ćesto da mijenjam ove ostale spužvice. Koliko ćesto peret dovoden gume filtera, primjetio sam na mojima da su "šporke".

hvala
tako pise po uputstvima ali ja ne mjenjam nego operem, ja sam promjenila svega 4 puta u 2 godine a mozda i manje, a cijevi sam oprala jednom ...a sto se tice nove spuzve samo ju splahni pod vodom i ubaci u filter jer ima dovljno bakterija u filteru......... spuzve nemoras mjenjat bar nekoliko godina tj. ovisno o tome u kakvom su stanju, samo ih treba prat.
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava