Ako si primijetio KNO3 ti ne dostavljaju van USA i Canade na tom online shopu. Ne znam kako je po pitanju uvoza kemikalija, ali sigurno ovisi u kojoj si županiji, u riječkoj otvaraju i carine sve što naručuješ izvana od pravne osobe. Probaj pitati u kakvoj poljoprivrednoj apoteci, dogovorit se s nekim da zajedno kupite ovdje i podijelite trošak ako se drugačije ne snađeš, ili kod elegance reefa imaš od Easy Life-a Nitro i Fosfo, tj. KNO3 I KH2PO4, ovo ostalo ti ne treba, tj. za mikroelemente uzmeš Profito isto od Easy Life-a i imaš sve potrebno.
Mislim da ti se ne isplati to naručivati iz inozemstva jer računaj da plaćaš i troškove dostave tj. poštarinu, a naši kad carine ti i na to opale carinu i pdv pa onda se ta zafrkancija uopće ne isplati. Govorim iz vlastitog iskustva kupovine proizvoda iz Slovenije, na računu piše vrijednost robe je x, dostava je y, ukupno z i naši ti sva davanja zaračunaju na vrijednost robe+poštarinu, tako da mi je ispalo da nisam ništa uštedio što sam kupio tu stvar tamo nego ovdje, a razlika u cijeni je cca 40% tu i u Sloveniji.