Srpanj 14, 2025, 01:00:10 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Lavlja glava  (Posjeta: 6547 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ozzy3

• Gost
  • Trade Count: (0)
Lavlja glava
« u: Listopad 20, 2008, 04:38:36 prijepodne »
Evo da vam pretstavim svoji ribicu, lat naziv neznam, cuo am da ju zovu lavlja glava, zivi s jos 3 ribice, teleskop i dvije zlatne, aq ima 100 litara. pozz

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Odg: Lavlja glava
« Odgovori #1 u: Listopad 20, 2008, 07:55:19 prijepodne »
Bog!
Dobro nam došao! Drago mi je da imamo još jednog zlatico-ljupca! Njezino latinsko ime je isto kao i kod svih zlatica - carassius auratus auratus samo je ona još jedan od varijeteta koje poznamo.
A čini mi se nekako sama i osamljena u tom akvariju!? Gdje su joj prijateljice koje spominješ? Akvarij je dosta velik za sve njih. Samo nemoj više povećavati broj. I, stavi im par oblutaka, koju granu i neku biljkicu, najbolje anubias, bilo koji varijetet, jer će on najdulje izdržati da ga ne "srede".
Da, malena je preslatka! Samo, pazi, lavlje glave su nešto osjetljivije, pa im treba nešto malo viša temperatura (nemoj da padne ispod 20 - 21 stupanj, jer se može "prehladiti") i moraš jako paziti na kvalitetu vode!
Zaboravih, promijeni šljunak u neku prirodniju boju! ribe izrazito ne vole crvenu boju i znaju malo šiznuti... (ne zezam se!) ::)
« Zadnja izmjena: Listopad 20, 2008, 08:24:09 prijepodne od babyboom »

Offline carassius

• Novi član
  • *
  • Banniran
« Odgovori #2 u: Listopad 21, 2008, 01:02:36 prijepodne »
Ince autor ovog posta sam ja, li sam bio izbacen, nego da objasnim, slika gdje je aq je slikana prije nego li su dosl ribice osim ove jedne, nakon toga su dosle ostale 3, poprilicno mi je drago bilo vidjeti lavlju glavu kako prilazi staklu kada se prstim pribliim to nisam nikada vidio kod ribica..

Offline Maxim

• Počasni član
  • Punopravni član
« Odgovori #3 u: Listopad 21, 2008, 03:17:24 prijepodne »
Dragi carassius/Ozzy3/Ozzy2/exotic_m(...), s razlogom si izbačen sa foruma. Jučer si sa Ozzy3 profila svjesno grubo prekršio 5-6 pravila ovoga foruma. Koliko sam do sada upratio ovo će biti četvrti put da te banniramo. I svaki put se ponovo registriraš, prođe neko vrijeme, ispadne frka kada ono opet ti! Pravila postoje s razlogom, prekršio si ih mnogo puta, to što si otvorio novi profil ništa ne mijenja.

Srdačan pozdrav.
"Ne lupaj po staklu... i ne packaj prstima... Ej! ...aj, molim te, odi tamo gledati televiziju"