Ja bih rekao riječcu-dvije o toj temi, ne puno, samo malo. Deca, a koji vam je *urac. Čemu sva ta ružna prepiska začinjena svakojakim ljudskim slabostima? Nema smisla. AkTer je bio i prošao, organizatori su dali maximum od sebe, pojedinci više ili manje, svako prema svojim mogućnostima i vremenu s kojim je raspolagao, no najvažnije je da je konačno bio taj fu*ing AkTer u Zagrebu i da nije bio ni tako loš koliko sam ... hm, moram priznati ... u dubini duše strahovao, a baš glede tog nekog "raspadanja" akvarističkog forumskog članstva i razvodnjavanja po više razno-raznih interesnih grupa a shodno tome i druženjima nekog kvazi otvorenog, no u principu zatvorenog tipa a pretežito na području Zagrebačke županije

.
Dakle, s obzirom na stanje u 'rvata glede Akvaristike ja mogu reci da sam clan svih foruma i svugdje se s vremena na vrijeme i oglasim kojom riječju ili sitnom za*ebancijom, no Akvarij.NET je prvi forum gdje sam naučio mnogo o akvaristici, upoznao drage ljude s kojima uvijek mogu sjest na pivo i kavu te cu svakako uvijek nastojati pomoci istoj toj ekipi kada bude zatrebalo.
Preporučam da svu gorčinu, jal, nemoć, moć, snagu ili slabost ostavite malo iza sebe i da se svi skupa opustite nakon ove velike priredbe te skupivši snage malo počnete uživati u ovom ljetu a u jesen ćemo svi biti pametniji. Dakle, stavite si malo AquaSafe-a u vlastite vrećice s vodom i MIIIIIIRRRR

Ja ću se malko opustiti i prepustiti ... ženama (pardon ženi

), fotografiji i vinu, a akvaristika će jedno vrijeme pauzirati ... dok se ne pročisti ova "mutna" voda

... tko zna ... možda je i posolim kad se zaželim

Pusaaaa !!!