Srpanj 15, 2025, 19:35:32 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: akter šta  (Posjeta: 16155 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline skorpac

• Počasni član
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
Odg: akter šta
« Odgovori #50 u: Lipanj 03, 2008, 09:22:13 prijepodne »
... ja i dalje tvrdim da je dosta Zgrepčanaca zakazalo, Schox zajedno sa tobom.... ne poznam te osobno ali ovo kaj si napisao da te ekipa nije dobro prihvatila.... ?!?! ne kužim... tko te i gdje nije prihvatio? Ja te budem uvijek prihvatio i bilo koga, jer ja ljude prihvačam onakve kakavi jesu... a da li si se ti možda zapitao zakaj tze ostala ekipa nije prihvatila? (nemam pojma o čemu je rijeć, ali eto pitam...) Možda nije stvar u njima... možda je stvar nekih stavova ili nečeg inog... Uglavnom daj te se opustite ... samo još ne kužim... zakaj si se pronašel prozvanim (zakaj komentiraš) ako veliš da Zagrepčani nisu zakazali? Jesu brate i to pun klinac .. naravno ne svi... ali kad i teraristi nose i slažu akvarije ... da pomognu akvaristima... i obratno onda ti nemam kaj  za reći .... bilo nas je malo naradili se ko vodeni konji.. na kraju ispali jeleni lopatari... ali boli me patka... došli su ljudi za koje sam mislio da ne bi nikad došli, ali i obratno.. za one koje sam mislio da će doći 100% nisu došli ... iz nekih razloga ..

.. opet ovim putem zahvaljujem svima koji su rintali, hrmbali imali migrene .. musklulfibere i ostale popratne poteškoće.. sve one koji su potegnuli iz svih krajeva lijepe naše, onima koji su došli čak i iz Beograda i rintali zajedno sa nama... pozdrav i Bosancima i Slovencima.. i svim onima koji su došli i podjelili te prisustvovali ovom jedinstvenim skupu na našim prostorima.... oni koji nisu bili pozvani su na idući ..... zajedno sa tobom ... i ja ću te prihvatiti i osobno provesti po cijelom akteru...  ;)  :)
« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2008, 09:24:49 prijepodne od skorpac »
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline Žena

• Novi član
  • *
« Odgovori #51 u: Lipanj 03, 2008, 09:41:45 prijepodne »
meni je ovo bio prvi akter i oduševio me, jedino mi je žao što nisam uspjela poslušati sva predavanja jer sam morala svoje 6-to godišnje dijete ipak odvesti doma na ručak i popodnevni odmor, no vratila sam na zadnja dva i  :up:

neću se puno osvrtati na postove ispred, ali mislim da su organizatori dali sve od sebe i da ih trebamo samo hvaliti i podržati u svemu što su do sad napravili  :klap:

i vidimo se i na slijedećem akteru !
budi ti žena moderatora pa mi onda reci kako je biti žena....

Offline schox

• Punopravni član
« Odgovori #52 u: Lipanj 03, 2008, 09:44:10 prijepodne »
Činjenica da me ne poznaš ti ne stoji , jer smo 2003 dok je akvarij net bio u povojima zajedno birtijali i okupljali se, ne puno ali nekoliko puta.
Ti si inače jedan od onih " čast izuzecima " ali uostalom ja nisam ovdje postavio kritiku zbog provokacije ili zato da nekoga molim za društvo ( imam ga koliko mi treba ). Nego zato jer me Vedranova kritika direktno na Zagrepčane uvrijedila. Ima nas još tako malo i tipično za metropolite, ne samo da se ne poznajemo nego još pljujemo sami po sebi i svojima.
I dalje tvrdim da je zakazala akvaristička populacija a ne zagrebačka.
A i samim time da nisam još dobio žirac na koji mogu položiti koju kunu za djecu a prošlo je 15-ak sati od mog posta dovoljno kazuje o tome šta su prioriteti ove teme.
Ja za svojih 100-200 kn ne tražim ništa i često uplačujem samostalno djeci koja su bolesna i trebaju pomoć i ne treba mi nikakva pompa i prozivanje.

- Samo...ovo da ste mene napali više nego "Ra" koji vas je iskritizirao mi nikako nije jasna, jer ja sam u sva svoja tri posta u ovoj temi pohvalio trud i znam kako je to ubijati se danima. Ali ste se svi našli prozvani jer sam Vedranu zamjerio kritiku koja nije bila na mjestu.
na kraju krajeva i njegov odgovor nije baš oličenje kulturne debate, pa njega nije nitko opomenuo i ne znam jeste li vi ovdje na plači da ste izgubili objektivnost ??

- Žao mi je kaj je ovo tim putem krenulo ali ja ne dam po mom gradu i na tome ostajem-.
I argumenti tipa  :fawkoff: sigurno neče promjeniti moje mišljenje o Vedranovoj krivo poslanoj kritici.

« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2008, 09:46:24 prijepodne od schox »

Offline Brka

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #53 u: Lipanj 03, 2008, 10:23:26 prijepodne »
Vedran je jednu dobro napisao. Neslaganjima, baniranjima i sličnim glupostima ovaj naš hobi se samo još više širi i nastaju novi forumi istomišljenika koji opet pričaju i pišu o akvaristici i teraristici . I tu ne vidim ništa loše. Mene osobno nitko nije nigdje otjerao već sam sam izabrao. Čak štoviše, samo me zovu i na ostale da im se pridružim. Toliko o meni.
Akter je odlična stvar. Kod nas na Aq-svijetu je isto tako dobro popračen i najavljivan taj događaj.
Evo link (nadam se da će se vidjeti):
http://www.aquasvijet.com/smf/index.php/topic,5144.0.html
Sve pohvale i od nas. Meni je žao što nisam mogao doći (malo sam ipak predaleko a i stisle me financije i slobodno vrijeme), ali vjerujem da na neki bliži akter dolazim sigurno.
Ako ni zbog čega drugog onda bar zbog Cveletovog akvarija s visečim kamenjem. Fenomenalno.
Još jednom svaka čast na trudu i organizaciji. Koliko se može vidjeti sa slika ispalo je odlično.

Schoxe ne laprdaj bez veze. Nitko tebe nije navukao nigdje. Sam si izabrao kao što si izabrao i sada. Ako tako nastaviš mijenjati forume na kraju ćeš si morati otvoriti svoj pa će ti valjda onda biti dobro.
BILJE,OSIJEK

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #54 u: Lipanj 03, 2008, 10:27:54 prijepodne »
kak bi Sale rekel, ima ljudi koje moraš s perom po guzici gladit da se ne uvrede... no dobro, nebitno...

Shox, aj mi reci kako možeš tvrdit nešto o nečemu kada uopće nisi bio na licu mjesta? to mi je već malo izvan svake logike.. ... u biti tvrdi kaj hoćeš

što se žirca tiče - ako ti želiš uplatiti samoinicijativno- izvoli- uplati... također bez pompe i prozivanja, jer ovo nije info centar za uplatu domovima..

ekipa koja je na plaći? jesu , jesu... sve im iz džepova curi koliko su plaćeni... još prije ovog sam im rekao - ne radite badava, nego se pomirite s tim da će vas netko zapiškit, pljucnut, kritizirat.... i oni su tu plaćicu prihvatili :bananasex:... moj tip luđaka   :buw:

a sad još pročitaj od početka moj post, jer sam primjetio da ga baš nisi shvatio, pošto je između ostalog ovaj znakić  :fawkoff: bio iskorišten u kontekstu baniranja određenih individua na ovom forumu proteklih godina, ne za trenutnu komunikaciju, a zatim se ovako nabrijan " ja ne dam po mom gradu" obrati redom ekipi koja ga svakodnevno zapišava, pljačka, ruši, urbanistički devastira i kulturno ubija, pa onda možeš i mene prozvati za verbalni delikt.. i usput se zapitaj jesmo li malo prestari za spike tipa " ne bu meni niko po mom kvartu!" ili bi u svjetlu trenutnog gospodarskog i političkog stranja ipak trebali biti više samokritični i realniji da se neki klinac više i promijeni, a ne da je maxima djelovanja gunđanje po birtijama i čohanje škembe pred televizorom...

Offline schox

• Punopravni član
« Odgovori #55 u: Lipanj 03, 2008, 10:33:54 prijepodne »
Schoxe ne laprdaj bez veze. Nitko tebe nije navukao nigdje. Sam si izabrao kao što si izabrao i sada. Ako tako nastaviš mijenjati forume na kraju ćeš si morati otvoriti svoj pa će ti valjda onda biti dobro.

Brka upoznat češ ti još svoje vlasnike foruma, ima vremena. I mislim da nemaš dovoljno staža na ovome forumu da ti mene prozivaš.
I plus toga ja forume ne mjenjam nego sam sveprisutan koliko ja to želim i mogu.
« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2008, 10:42:25 prijepodne od schox »

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
« Odgovori #56 u: Lipanj 03, 2008, 10:34:17 prijepodne »
Ja bih rekao riječcu-dvije o toj temi, ne puno, samo malo. Deca, a koji vam je *urac. Čemu sva ta ružna prepiska začinjena svakojakim ljudskim slabostima? Nema smisla. AkTer je bio i prošao, organizatori su dali maximum od sebe, pojedinci više ili manje, svako prema svojim mogućnostima i vremenu s kojim je raspolagao, no najvažnije je da je konačno bio taj fu*ing AkTer u Zagrebu i da nije bio ni tako loš koliko sam ... hm, moram priznati ... u dubini duše strahovao, a baš glede tog nekog "raspadanja" akvarističkog forumskog članstva i razvodnjavanja po više razno-raznih interesnih grupa a shodno tome i druženjima nekog kvazi otvorenog, no u principu zatvorenog tipa a pretežito na području Zagrebačke županije ;).

Dakle, s obzirom na stanje u 'rvata glede Akvaristike ja mogu reci da sam clan svih foruma i svugdje se s vremena na vrijeme i oglasim kojom riječju ili sitnom za*ebancijom, no Akvarij.NET je prvi forum gdje sam naučio mnogo o akvaristici, upoznao drage ljude s kojima uvijek mogu sjest na pivo i kavu te cu svakako uvijek nastojati pomoci istoj toj ekipi kada bude zatrebalo.

Preporučam da svu gorčinu, jal, nemoć, moć, snagu ili slabost ostavite malo iza sebe i da se svi skupa opustite nakon ove velike priredbe te skupivši snage malo počnete uživati u ovom ljetu a u jesen ćemo svi biti pametniji. Dakle, stavite si malo AquaSafe-a u vlastite vrećice s vodom i MIIIIIIRRRR  :D

Ja ću se malko opustiti i prepustiti ... ženama (pardon ženi  :-[  ;D ), fotografiji i vinu, a akvaristika će jedno vrijeme pauzirati ... dok se ne pročisti ova "mutna" voda 8) ... tko zna ... možda je i posolim kad se zaželim  :P

Pusaaaa !!!  :heart:

Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #57 u: Lipanj 03, 2008, 10:36:18 prijepodne »
Vedran je jednu dobro napisao. Neslaganjima, baniranjima i sličnim glupostima ovaj naš hobi se samo još više širi i nastaju novi forumi istomišljenika koji opet pričaju i pišu o akvaristici i teraristici . I tu ne vidim ništa loše. Mene osobno nitko nije nigdje otjerao već sam sam izabrao. Čak štoviše, samo me zovu i na ostale da im se pridružim. Toliko o meni.
Akter je odlična stvar. Kod nas na Aq-svijetu je isto tako dobro popračen i najavljivan taj događaj.
Evo link (nadam se da će se vidjeti):
http://www.aquasvijet.com/smf/index.php/topic,5144.0.html

Samo jednu?  :diablolol:

evo , primjer aquasvijeta - s medonjama smo imali kratak spoj i svak na svoju stranu, ali sam prije par tjedana natrčao na medonju i normalno ga pozvao na AKTER jer je to, kao što sam napisao  i na forumu skup akvarista i terarista sa humanitarnom komponentom, a ne okupljanje akvarijnet-a... pošto se provlači neka nota tipa - to je akvarijnet okupljanje, meni je tamo loše, pa neću ni doći...

a da to potvrdim pitati ću vas jednu stvar - DA LI JE ITKO NA AKTER-u, osim na mojoj majici i malih naljepnica na akvarijima, vidio IJEDAN plakat, natpis, REKLAMU za Akvarij.net? jesmo li pitali s kojeg je foruma netko kada smo dijelili nagrade?
...

Offline schox

• Punopravni član
« Odgovori #58 u: Lipanj 03, 2008, 10:38:38 prijepodne »
Vedrane, svakim postom si sve više u pravu i sve manje pišeš emocijama a sve više ispravno. Ali ni ti mene nisi baš pročitao, ja sam ishvalio projekt aktera, samo me zasmetalo jer sam shvatio da si financijski izdvojio zagrepčane kao podbačaj. A činjenica je da vas je bilo od svuda i da su svi podbacili. Što se tiče rada na akteru, ima takav posao koji mi nije dozvolio da budem sveprisutan. Na kater sam se brusio da ču doći ali eto i tu mi se nešto ispriječilo i nisam mogao.  

I ZATO POZIVAM SVE ZAGREPČANE A I ŠIRE, DA SE ODAZOVU AFTER FORUM AKTERU I DA DONIRAJU ZA DJEČICU.
 JER NAMA PIVA, DVIJE VIŠE NE IGRAJU ULOGU A NJIMA DA.

Vedrane molim te daj žiro !
« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2008, 10:45:15 prijepodne od schox »

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #59 u: Lipanj 03, 2008, 10:46:20 prijepodne »
ja sam ishvalio projekt aktera, samo me zasmetalo jer sam shvatio da si financijski izdvojio zagrepčane kao podbačaj. 

ne financijski nego brojčano... da je bilo više ljudi , bilo bi sigurno i više nadmetanja, licitiranja, viših cijena... ovak su u par navrata ljudi sami sebi dizali cijenu , tj.sami sa sobom su licitirali  :biggrin:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #60 u: Lipanj 03, 2008, 10:50:58 prijepodne »
e sad..u biti su u igri 4 doma, ja ću ovih 10 000 od tombola i aukcija plus 2000 od akvarijnet-a ( otkupili smo akvarij malawi kocku za 2000 s lovom od majica) uplaćivat po 3 000 Domu za nezbrinutu djecu Vrhovec, Domu za nezbrinutu djecu Hrv.Leskove, Domu za nezbrinutu djecu Maestral Split, Javnoj ustanovi za djecu s teškim tjelesnim oštećenjima Koračići Split...

a žirci su mi na kanti doma  :-[

Offline Vorka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
    • www.23whiskeystreet.com
« Odgovori #61 u: Lipanj 03, 2008, 10:54:27 prijepodne »
I ja sam već par puta brisao što sam htio napisati, ali reći ću samo jednu stvar;

Odrađen je OGROMAN posao s puno žrtve i ljubavi prema cijelom projektu i to treba poštovati, svaka čast svima koji su došli, a pogotovo ekipi koja je sve odradila. Akter je nešto što treba da cijeniti, nešto što raste iz godine u godinu i što bi trebalo spojiti sve ljubitelje ove tematike. Nadam se da će onaj tko ga bude radio slijedeće godine imati isto toliko snage i volje kao ova ekipa sada.

Vedrane, uz sve frustracije i sranja (pardon my french) imaš na šta biti ponosan, ne sekiraj se previše oko gluposti, to je sastavni dio ljudskog faktora. Da ne bi tko šta pomislio, osobno ne prozivam nikoga niti iz prepiske ove teme niti šire, samo želim ukazati i pokazati skepticima što je ovdje napravljeno i koliki potencijal ima.

Mislim da je uzaludno dalje izvlačiti negativnu stranu, jer pozitivna ne da je veća nego je to neusporedivo.
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book. "

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #62 u: Lipanj 03, 2008, 10:55:50 prijepodne »

Dakle, s obzirom na stanje u 'rvata glede Akvaristike ja mogu reci da sam clan svih foruma i svugdje se s vremena na vrijeme i oglasim kojom riječju ili sitnom za*ebancijom, no Akvarij.NET je prvi forum gdje sam naučio mnogo o akvaristici, upoznao drage ljude s kojima uvijek mogu sjest na pivo i kavu te cu svakako uvijek nastojati pomoci istoj toj ekipi kada bude zatrebalo.

Preporučam da svu gorčinu, jal, nemoć, moć, snagu ili slabost ostavite malo iza sebe i da se svi skupa opustite nakon ove velike priredbe te skupivši snage malo počnete uživati u ovom ljetu a u jesen ćemo svi biti pametniji. Dakle, stavite si malo AquaSafe-a u vlastite vrećice s vodom i MIIIIIIRRRR  :D

ajmo stati na loptu....da je moglo biti više domaćina (ne samo rođenih Zagrepčana), moglo je...a da je bilo fenomenalno - jest (iako sam bio stvarno kratko jer, jbg, slatkice su se sastajale u Lisinskom....buaaaaaaa!)
i ako ima, zašto nebismo objavili žirac za djećicu? pa da (i ta), humanitarna crta ovog foruma i akvarij.neta bude još pojačanija!
a tebi Vedrane - skidam kapu!

Offline schox

• Punopravni član
« Odgovori #63 u: Lipanj 03, 2008, 10:56:52 prijepodne »
1, Smirimo strasti i pomozimo djeci..
2. zar ne bi bilo bolje da ide na tvoj ili žiro ULTRE pa vi raspodjelite lovu ?
3. Imam ideju, da napravimo kao jednom prije on line aukciju svih stvari koje nam ne trebaju od akvaristike, a imamo ih doma kolko hoćeš pa nek se malo prolongira humanitarni proces.
Evo ja imam jedan mali nano od 12 litara koji mi više ne treba pa ga mogu ponuditi za aukciju. Jebi ga morao sam raditi i nisma mogao biti prisutan , žao mi je.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
« Odgovori #64 u: Lipanj 03, 2008, 11:40:47 prijepodne »
1. roger that!  ;)
2.ne na moj, od ULTRE , mislim da neće biti problema s knjigovodstvom,  Broj računa: 2484008-1103675586,
MB 2080516, Udruga ljubitelja tropskih riba AkvarijNET,  Bencekovićeva 31a.
ALI OBAVEZNO ONDA moramo otvoriti temu na Forumu , kako tko uplati da se i oglasi ( ne mora s cifrom , samo da jeuplaćeno) , kod uplate obavezno ime i prezime da ja to onda mogu lakše pratit
3. ideja prihvaćena  :up: moram sa Sebom vidjet kako bi to izveli na ovom forumu, a on je malo off-line ovih dana.. ali možemo probat u svakom slučaju :)

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #65 u: Lipanj 03, 2008, 12:54:03 poslijepodne »
a i ja ću podržat akciju..  ;)

Offline Jurupari

• Hrvatska udruga ciklidofila
  • Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Marko Lenac
« Odgovori #66 u: Lipanj 03, 2008, 16:57:23 poslijepodne »
strina matija ako se ne smiriš iduću humanitarku ćemo morati pokretati za tebe ;)

Offline Slavac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • I'm only scary 'cos I'm Hairy.
« Odgovori #67 u: Lipanj 03, 2008, 19:53:49 poslijepodne »
i ja
ZG-istok

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #68 u: Lipanj 03, 2008, 20:03:53 poslijepodne »
strina matija ako se ne smiriš iduću humanitarku ćemo morati pokretati za tebe ;)
ž

.. podržavam ovaj navod :D
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline petra

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 60
  • Sad sam malo veći
    • http:/
« Odgovori #69 u: Lipanj 03, 2008, 21:39:43 poslijepodne »
  Uvijek  :)
Zagreb/Botinec
 Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #70 u: Lipanj 04, 2008, 10:41:45 prijepodne »

:D :D :D :D :D ma nemaš beda.. al dok se ima nije problem... kad duboko udahneš i razmisliš/pogledaš oko sebe.. shvatiš da imamo puno više od nekih kojima je zaista potrebno.. puno više nego je nama zaista potrebno... tak da dok se ja ne brinem...  ;)