Kolovoz 18, 2025, 14:33:37 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Totalni novajlija  (Posjeta: 4917 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kosuta

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
Totalni novajlija
« Odgovori #25 u: Veljača 22, 2008, 01:33:00 prijepodne »
crunch, da li tvoj eheim ima plastični okvir od ispod(onako kako imaju juwel akvariji)???

moj eheim nema, a neki koji su kupili isti taj aq, su ga dobili original, tako da...

ukoliko ima plastični okvir, onda stiropor NE treba, i nesmije se stavit, ako nema, tj. ako je samo staklo, onda stavi stirpor obavezno!

Offline Branimir77

• Punopravni član
  • **
Totalni novajlija
« Odgovori #26 u: Veljača 23, 2008, 07:19:00 prijepodne »
Ja bi ti se nadovezao na kornjače, s obzirom da sam ja tako krenuo.(dva mala gupia kao oni su brzi neće ih ulovit ha ha ha)Kornjače su jedini svejedi i jedu od biljnog svijeta do životinjskog. Rekli su mi da to nejde skupa ali... Može i drvena peč samo je garancija 10 min. Kornjače jako jako mažu vodu, ribe konstantno žive pod stresom i boleštinama tu dugoga života nema. Kornjače i ribe nikako ama baš nikako skupa, deset minuta brzo prođe i nemaš ništa. Za kornjaču treba isto tako dosta prije pročitati prije nego ju itko uzima i one su vrlo zabavne ali ima dosta obaveza sa njom ako hoćeš da ti voda dulje bude čista moraš ju vani hraniti često se mijenja voda itd grijač, filter puno obaveza. Ribe u akvarij, a kornjača u terarij koji mora imati vode toliko da ne može hodati po dnu jer se obavezno hrane u vodi ( na suhom bi moglo doći do gušenja ). Osvjetljenje ti je kod njih drukčije itd.
Akvaristika ti je zakon kada se to jednom ustabili to ide. Znaš ono hvali more i drš se kraja.

Križevci

Offline postar_000

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
Totalni novajlija
« Odgovori #27 u: Veljača 26, 2008, 11:50:00 prijepodne »
koliko treba cca sljunka u 54l akvariju?
hvala

Zagreb-Trnje

Offline F. Chief

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Totalni novajlija
« Odgovori #28 u: Veljača 26, 2008, 14:57:00 poslijepodne »

Citat: kosuta
crunch, da li tvoj eheim ima plastični okvir od ispod(onako kako imaju juwel akvariji)???

moj eheim nema, a neki koji su kupili isti taj aq, su ga dobili original, tako da...

ukoliko ima plastični okvir, onda stiropor NE treba, i nesmije se stavit, ako nema, tj. ako je samo staklo, onda stavi stirpor obavezno!

Istina.

Sve narihtaj, i onda živce na hozentregere!
Zabok

Offline mirel

• Novi član
  • *
    • http://msn
Totalni novajlija
« Odgovori #29 u: Veljača 26, 2008, 20:23:00 poslijepodne »
Ja sam prije 3god krenuo sa gupikama sad imam diskuse i pravim noviaq od 300l.samo polako i sve ce to nadoci u voznji
mirel