pozdrav
e ovako iz Pule sam i vec godinu il dvije razmisljam nabaviti pauka ili skorpiona al naravno neotrovnog
razmisljao sam o pauku al neznam skorpioni su mi nekako drazi...
imam doma papigicu tigricu i sve super al sam htio nesto kao sto je pauk ili skorp. oduvijek, iako mi s emalo gade mali pauci i bube i te bestije male al ipak mi se svidaju ono bilo je nekoliko puta u puli izlozba sa tim zivotinjama al veci pauci mi nisu strasni ni skorp. naravno da znam da nisu otrovni..
cudno razmisljam sta cu..
e sada citao sma prosle teme o ovom skorp. i ocito ih bas nema kod nas u Rh , nisma niti razmisljao uzeti iz pet shopa jer znam sta i kako oni rade... ikao ima izuzetaka al su rijetki
koliko sam skuzio terarij mora biti 60x40x30 tako nesto sto i nije veliko (valjda) e sada kakva zemlja ide u to mislim ima neka posebna za kupti ili se moze uzet zemlja ispred kuce, koliko cesto se treba mjenjat ta zemlja i kako drzat vlagu tocno koliko treba i temp tocno koliko treba u stupanj ??"??"
zanima me dal tko ima za prodat mladog tog skorp. jer koliko citam trebam im masu da se "okote" ili izlegnu sta vec rade...
i jos nesto dal je ogromna razlika u ponasanju i izgledu muskog i zenskog ??!?!
i dal se da staviti na ruku i to a da te nece stipat i bost mislim su divlji tj agresivni ?!
i molio bi da vlasnike da stave sliku svojeg ako moze ?!
puno hvala
ps. pozdrav sasi ako je jos tu onog sasi sa dropbike.com