Zahvaljujem na komentarima.
Sto se tice skoljaka one su unutar pijeska tak da kad bi ih vadio trebao bih sve raskopati, izsipati pijesak, pa ponovno sve nasipavati slojeve, tak da to za sada ostaje.
Mislim da te spok69 necu traziti tvoje ajkule jer sam tek krenuo s akvarijem pa da ne bih imao previse sprovoda. Ono sto si napisao da nisu drustvene znaci li to da su agresivne ili da se ne mjesaju s ostalima?
Ali desila se cudna stvar ovaj vikend!
Kupio ja par ribica, rekoh ajde da vidimo kak ce to izgledati!
U tukanu sam izabrao pseudotropheus tropheus jer izgleda da necu uspjeti nabaviti vrste koje sam mislio, a ove su se cinile nekak mirne. Uzeo 1m i 3ž. Kad sam ih pustio ova jedna se sćućurila pod kamenom i nekak poplavila. Rekoh sigurno je muski jer ima slicne boje osim sto dolje nije malo žut. Pred kraj dana imao sam što vidjeti, nije dosla sama . Pogledajte sami ovo!

mama i malac

Eto to je za sada to. Dva su se pojavila ali mama i dalje ne jede! Znaci li to da ih ima jos u ustima, iako mi se cini da nema jer sam malo virio! Cini mi se da su jednog sredili jer ovaj ih muski proganja na veliko. Da ih probam mozda usisati, ali kak!
A da ostao sam duzan neke informacije. Iz zagreba sam i akvarij je star tjedan i pol.
Eto ljudi! Za sada toliko od mene!