Najprije pozdrav svima. Kao novopeceni akvarista (moji prijasnji akvariji su bili sve <70l tako da se onda niti nisam mogao zvati akvaristom

) zanima me jedna stvarcica koju ce sigurno znati netko od vas. Naime prije par tjedana sam ipak odlucio da je dosta s smjesnim malenim akvarijima i uzeo si komplet sve novo. Od akvarija 230l i popratnom opremom, do komplet novog uredjenja. I nakon sto sam to sve postimao pada mi na pamet jedna ideja koja prije radi malene litraze nije dolazila u obzir.
Da li je netko experimentirao s malenim podmornicama? Ima kupiti gotove remote controle podmornice ali ja bi jos jedan detalj, koji neznam da li postoji kao gotov proizvod ili se treba sam pomuciti. Ja bi da mi ta podmornica ima i wireless kameru, pa da mogu podmornicu voziti po akvariju i gledati interijer iz totalno druge perspektive. Poslje se moze jos experimentirati i isprogramirati API od game porta pa remote controle od podmornice prebaciti na joystick na racunalu, i video izlaz s podmornice na video ulaz u racunalu.
Enivej, mogucnosti su neogranicene, ali me samo zanima taj prvi korak. Da li postoji takva podmorica na trzistu (dakle, govorimo o podmornici s wireless kamerom) ili treba sam se pomuciti oko toga? Na trzistu postoje malene wireless kamerice za instalacije na raznorazna remote controle vozila, ali nisam nasao da gotovo rijesenje za podmornicu.
Svaki prijedlog, sugestija, pokuda i sl. je dobrodoslo. Pa cak i ako znate neki ducan u .hr koji prodaje takvu opremu (barem samu remote controle podmornicu) pa da se nemora iz vani nabavljati.
Unaprijed zahvalan.