Seba, upravo sam to ja napravio i ugradio sam za sada samo vodonepropusna grla, tako da ako sam dobro shvatio Shock-a, onda je on negdje pogriješio.
Uglavnom, gornji poklopac ima zaljepljenu lajsnu koja se da skinut sa skalpelom i malo debljim/čvršćim nožem(tipa onaj za putar).
Kad to skineš bez da išta potrgaš, odšerafiš originalnu prigušnicu i ubaciš 2*24 T5 prigušnicu.
Grla što s nalaze u rekord akvarijima su ona na klik patent, ista što možeš po novom u Kalistu za 20kn kupit.
Znači potrebno je s nutarnje strane pritisnut dva "pera" što drže grlo i izgurat ga van - i voila!
Unutra ubaciš 2 T5 grla kao da je tako došlo original!
Mogu i slike pokazat, ako je potrebno, al to iziskuje da odem u špajzu, promjenim baterije na fotiću, to sve poslikam i onda uploadam.
Ako si sve shvatio iz teksta, molim te nemoj me silit da to radim

S druge strane ima mjesta za još jednu lampu, ali sam u procesu instalacije.
Mislim da bi se ugradnjom grla na nekakvu vodilicu/kanalicu većeg presjeka moglo sve riješiti, s time da se onda kanalica zaljepi za poklopc!
Još se s unutrašnje strane poklopca mogu ugradit ventilatori da pušu po lampama, i stvar je hebeno dobra!
Pravi reflektori i deri koje god bilje hoćeš, pa čak i zahtjevnije koralje koje hoćeš