lijecio sam svoje na slican nacin, no mislim da sam im samo produzio agoniju umiranja za koji dan. uginuli su. u biti, nije mi nekako zao ni gupija koliko crnog L. Mola u kojeg sam se totalno zaljubio.
On je pak bez ikakvih simptoma prestao jesti, peraje, skrge i sve ostalo ok.Hvatao je hranu po povrsini, no jednostavno nije bio jak da ju ulovi. Pod "nos" sam mu gurao hranu u tabletama, ali ni za to nije imao snage.A gupiju, mi je "pokla" peraja horizontalno, kao da je netko pocijepao list papira.Lijecio sam i pravilno sam lijecio, buduci da su stanje vidjeli ljudi koji se mnogo bolje u sve to razumiju, no... Sad nekim drugim vodama plivaju :-)
Svoje sam lijecio sa Serinim pripravcima.
Nek sam lud, al sve vise pocinjem misliti o tome da ako muzijak kihne, njegova partnerica od tuge za njim otegne peraje ili obratno :-)
I cak razmisljam.... imao sam muzijaka i zenku crnog L. Mola. zenka ugiba, ostaje muzijak.S njim sve ok,no ja sam smislio da je usamljen pa sam mu kupio druzicu, obicnog mola ( iako mi je receno da se mugu pariti i ici jedni s drugima), ovaj moj L.Molly se poceo drugacije ponasati kada je dosla ona. Iduci dan je poceo pokazivati te simptome.....