Child - meni radi 8W T5 na prigusnicu od stedne od 14W i to negdje od proljeca, bez problema. U stvari, MISLIM (dakle, nisam siguran

) da u gradji cijevi T8 i T5 ni nema razlike (sto se zarnih niti i principa rada tice), ali koliko znam nema klasicnih prigusnica jacih od 40W (mozda se i varam)...
Ne znam detalje, ali kod mene mala T5 radi na prigusnici iz stedne...
Evo objava, naravno, kako bi bilo da je nama dobro i jednostavno

Uglavnom, danas bio u doticnoj trgovini, i po najnovijim spoznajama vlasnika, NEMA jacih modela elektronickih prigusnica, vec ima samo ponudu 18W i 36W...
Kao, to je bio probni uvoz, bla, bla, ali jos se moze naruciti ove dvije snage, tako da nazalost, nema onih od 56W...
kako se vise u nista sto mi je tamo receno ne mogu pouzdati, a obisao sam malo po VK ostale trgovine elektromaterijala i nitko nema ovih prigusnica, mozemo samo napraviti popis i probati naruciti kod ovih.
E da, i majstori su (danas kupio dvije od 18W i dvije od 36W, sve sto su imali), stavili cijenu od 26.5kn po komadu, neovisno o snazi

...dobar njuh, moram priznat...
Necu otvarat novi thread za narucivanje, jer mislim da ce potraznja biti puno manja sada kada nema ovih od 56W, tako da vas molim da :
Navedete snagu (18W ili 36W) i broj komada koliko bi narucili, tako da ja mogu npr u petak dopodne otici tamo s nekim finalnim brojem komada koje bi uzeli i probati dogovoriti narudzbu. Nista uplate unaprijed (za sada, dok ne vidimo da li je dobavljivo ili ce opet nesto muljat), samo snaga i broj komada da pozbrajam i odem tamo na dogovor.
Ako narudzba uspije, za dostavu cemo se dogovoriti, ali prvo da vidimo da li ima interesa i koliko komada, te naravno - njihovu poslovnost u dobavi

narudzbe napisite ovdje, a ja cu zbrajati. Krajnji rok - petak ujutro do 9.00
mozeee, slusam
Edited by: puzz