Srpanj 07, 2025, 01:19:09 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Moje agamice  (Posjeta: 4720 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MatijaVŽ

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Odg: Moje agamice
« Odgovori #25 u: Studeni 01, 2009, 17:44:38 poslijepodne »
Prvo da ti velim pošto me več provociraš niko iz tog neta. I za posljedice me baš briga.
Za skorpaca
Odgovor na temu oko najboljeg mjesta u terariju da najača jedinka zauzima najbolje mjesto tj koje je najtoplije. Zato moj terari ima više takvih mjesta s dva izvora topline. A neko to nemre imati jer ima premali terari za dva izvora topline. Nej se  srditi ali moj najmanji terari ima više mjesta od tvojega. Nemoj zaboraviti da sam bil kod tebe i previše toga sam videl. Tvoj terari može imati dimenzije 110 cm ako imaš metar na kojemu počinje od 40cm pa na dalje. O nekim stvarima drugima možeš lagati. Nego za promjenu rađe poslikaj glavu svojeg mužjaka napominjem ne tuđeg nego svojeg pa pokaži ljudima kako izgleda mužjak bradate agame sa rahitisom. Toliko o brigi s gušterima
Sam si to tražil. Mislim da sad stvarno možemo zaključiti tu temu i ne o tome više diskutirati.
Ljep pozdrav

Offline Inguan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Gradište
    • Vinko Jovanovac Fotografija
« Odgovori #26 u: Studeni 01, 2009, 18:02:39 poslijepodne »
matija  :klap:
skorpac lol, tuđe slika pa to tvoje  >:(  >:(
Nisko od nekoga tko se bavi fotografijom
A meni su extra ne razumijem se u njih i kažem ono sto sam reko "ako ih imas duže ti najbolje znaš sta je najbolje za njih"
◄:))►  I <3 IGUANA

Offline balen

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 33
« Odgovori #27 u: Studeni 01, 2009, 18:10:04 poslijepodne »
Ovo je postalo jako zanimljivo  :kava:  :D

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #28 u: Studeni 01, 2009, 18:19:36 poslijepodne »
.. ok, matija ok .. ali nisi nas prosvijetlio!!!

:D :D :D

Ljudi ja doma držim degenerativne bradonje, koje džim u prijenosnim terarijima.... Matija me raskrinkao  :-[  . .sad mi je fak bed kaj sam vam sve te godine lagao .... i svi vi kaj ste kod mene bili, ono nisu moji teraiji nego fototapete, bilo mi je bed pozati svoje terarije 110 - 40cm .. koliko je to .. negdje oko 2 kvadrata?!?  :D .. nemojte od mene slušati savjete, Matija VŽ je guru za bradonje i druži se naj pametnijim ljudima koji se cijeli svoj život bave samo time!!!
 :o

Evo gle mojih degenerika ... ful su deformirani  . .samo reci koji je jaće prvi ili drugi?

Kad si bio kod mene moj mužjak je Brumirao :zzz: !

Ja sam ti sad pokazao mužjake, a budem i još jednog .. večeras mi stiže .. daj ti sad nama, molim te, pokaži ventilaciju na terarijima!

:g050:
« Zadnja izmjena: Studeni 01, 2009, 18:34:34 poslijepodne od skorpac »
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline MatijaVŽ

• Novi član
  • *
« Odgovori #29 u: Studeni 01, 2009, 18:27:40 poslijepodne »
Moja ventilacija je sasvim u redu. A to nije tvoj mužjak budi frajer pa deni pravu sliku. Makar neču više jer mi je dosta kak sam rekel meni nemreš lagati. A kaj se tiče drugih dobro ti ide. :up:

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #30 u: Studeni 01, 2009, 18:40:00 poslijepodne »
 :zagrljaj:

Milo moje ... a kaj mogu kad sam takav ..  :-[

.. i moram ti reći da u opće nisi fer .. ja sam ti pokazao sve kaj si tražio... a ti nas nisi prosvijetlio niti pokazao ventilaciju.

Fotkice su moje vlasništvo isto kao i iste životinje na njima.  :inlove:
.. ja sam poznat po tome da idem od kuće do kuće i slikam tuđe bradonje i onda se okolo hvalim.. ova je moja.. a svoje degenerike doma čuvam u kartonskim kutijama  :)

.. a onaj ko "drobi" ... ostavimo nek to ljudi sami prosude :)

jel se to meni čini ili je tema postala  :nuclear:
Tu mi se možete javiti

Offline Tomica M

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #31 u: Studeni 01, 2009, 18:45:34 poslijepodne »
ljdi forum je tu da se družimo a ne da se svađamo i dokazujemo,zakopajmo ratne sjekire i dalje se divimo tim prekrasnim životinama oko kojih se sada prepiremo :yes:

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #32 u: Studeni 01, 2009, 18:59:29 poslijepodne »

Tomica
Internetski forum je usluga na Internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među sudionicima uporabom web preglednika.

.. pa tako Matija i ja razmenjujemo isto. Možda će večina pomisliti da se svađamo... u pravilu ja ne, ja sam iznio svoje stavove, a nakon njih odgovaram Matiji na njegove zahtjeve i pitanja, ujedno pokoje pitanje i ja njemu postavim... kaj je to svađa?

Ako ja ne volim Pogone ne znam tko ih onda voli  :zagrljaj: ... ovu svoju zadnju sam iz Kanade dovukao!

ja  :g050:  tomeku .. samo kaj je on malo nagli tip i ne želi prihvatiti dobro namjerne kritike od NineG i mene. I ja sam bio bedak i radio sve i svašta... i onda se na kraju krajeva ispostavilo da sam odmah trebao poslušati Nineka ( NinoG ) skratio bi si "muke".

Čujte Nino se je bavio teraristikom puuuuno prije mene i večine svih tu na forumum, masu toga sam od njega naučio, a masu toga čiste prakse.

Ali doista bi volio znati tko to još dži Pogone u zajednicama, jer bi jako volio popričati sa njima. Želja mi je držati ih u grupaciji, ali ne u ovakvoj kako ih Matija drži.

Nemam više kaj nadodati na ovo, samo čekam odgovore koje nisam dobio!

:hat3:
Tu mi se možete javiti

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #33 u: Studeni 01, 2009, 19:05:14 poslijepodne »
Sustav ventilacije je Matija opisao u temi "Moji terariji", forum "Vaši terariji" (https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=36592.0).

Kod konstruiranja ovako ambicioznog terarijskog sklopa ta mu je "sitnica" promakla (govorim o ventilaciji) - vjerovatno kao posljedica velikog terarističkog iskustva, i savjeta tih misterioznih "najpametnijih ljudi u teraristici".

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #34 u: Studeni 01, 2009, 19:18:01 poslijepodne »
Sale, briši si ovo Mean Bastard ispod avatara, skroz si mi se smekšao..prije su ljudi letjeli i za manje, a ne za ovakvo bahato i bezobrazno pljucanje i provociranje :D :D

MatijaVŽ, ti si u teen godinama? Mislim, takva ti je komunikacija, pa pitam samo... Dakle, neke od činjenica vezanih uz te godine su sljedeće- klinci misle da su najpametniji na svijetu, svi stariji su glupi i nemaju pojma, bahati su do daske bez pokrića i lako su zapaljivi... :D  E da se sad mogu vratiti u svoju 16-tu i stisnut si pet-šest jakih, dobro odmjerenih šamara, mislim da bi mi danas bolje bilo u životu :D :D Isti savjet nudim i tebi.. Kreni do ogledala i dok ne pocrvene obrazi...
Ako si pak stariji od 18 onda se zapitaj u kojem si životnom dobu zastao...
 :diablolol:

Sale, još sam u šoku...ljubav , mir i cvijeće..hipi gruvi , ha? :D

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #35 u: Studeni 01, 2009, 19:36:14 poslijepodne »
.. ma jok stari.. rekli mi da sam se "navodno skroz" izlječio od PTSP-a, pa sam vjerojatno zato pun razumijevanja. A tu je i novi posao .... kad sam na poslu osjećam se skoro kao

;)
Tu mi se možete javiti

Offline Igor Velevski

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #36 u: Studeni 01, 2009, 19:42:17 poslijepodne »
Evo i ja da se umesam ovde! Ne pisem mnogo, ali zato citam svakodnevno ko sta pise, a ovo me je bas isprovociralo! Po mom zakljucku Skorpac za bradonje i Nino G opsto za gustere su medju prvima po znalju i iskustvu, sto ne kazem da nema i drugih! Stalno daju tacne i odmerene odgovore na razne probleme koje se jave i sto je navaznije jako logicne! Nema potrebe za svadju, na svakome je da odluci dali ce prihvatiti savet ili ce ostati sa svojim misljenjem! Dodao bih i jos nesto.....nije lepo da se zivotinja poklanja, pogotovu zivotinja koja nije sposobna da prezivi sama sa sobom! Ovo kazem ne zbog para, nego upravo zbog te zivotinje, jer ako se zivotinja, pogotovo egzoticna pokloni, svako bi je uzeo cak i onaj sto ne misli da je cuva i da joj omoguci najbolje uslove za zivot, sto bi se reklo "uzeo bi je dok mu ne prodje merak ili da bude frajer", a posle.......
Svaka zivotinja treba da ima cenu, ako ne veliku, bar dovoljno da bude faktor u razmisljanju i odlucivanju dali da se uzme ili ne! Ako neko plati tu zivotinju, to znaci da ju je uzeo zbog ljubavi, da je ta ljubav vrednija od te pare i naravno razmislice jos na pocetku o svemu sto ga ceka dok je cuva!

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #37 u: Studeni 01, 2009, 19:50:57 poslijepodne »
.. ne bi ja sam sebe svrstao tako visoko  :-[ ... dosta znam, ali ipak nisam toliki stručnjak :)
Tu mi se možete javiti

Offline Inguan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Gradište
    • Vinko Jovanovac Fotografija
« Odgovori #38 u: Studeni 01, 2009, 21:12:30 poslijepodne »
.. ne bi ja sam sebe svrstao tako visoko  :-[ ... dosta znam, ali ipak nisam toliki stručnjak :)
ja bi volio znati o iguanam kao ti o agamama, ali znam samo neke važne osnove...
◄:))►  I <3 IGUANA

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #39 u: Studeni 01, 2009, 21:47:24 poslijepodne »
Polako mlad si, ima vremena ... ako si uporan i ako to doista voliš, vjeruj mi da češ steći znanje i iskustvo. Samo kaj to ne ide prek noći  ;)
Tu mi se možete javiti

Offline Frida

• Punopravni član
  • Dob: 47
« Odgovori #40 u: Studeni 01, 2009, 22:17:25 poslijepodne »
Skorpac,jako su te lagali kad su rekli da si skroz izlječen!!!Neko tebi nekaj stavlja u kolače,garant  :D :D :D