napokonsam kupio toliko željeni digitalni aparat, i sad kad sam se konačno snašo sa veličinom slika i svim drugim, evo i mojeg malog raja. aq je sad sređen, tako das su slike mutne zbog toga što neznam još slikat najbolje, ali bit če, i mutna je voda zbog ukopavanja bilja, i čiščenja i mijenjanja vode,pa se iz šljunka digao talog, ali nema veze, bude se razbistrilo do sutra.
evo prvo tri biljke kojima neznam ime, pa ako netko zna, molim odgovor:

zatim par detalja i mojih najdražih stanovnika aq, a to su: par skalra, par apistogramma, i par aequidensis maronii.

i na kraju cijeli aq:

evo, to su one koje su ispale koliko toliko ok. ne vidi se najbolje, ali, bit če bolje.
ako netko ima obješnjenje kako bolje poslikati, pucajte. svi komentari i kritike su dobrodošli.
evo mali opis: aq je opčenito bučkuruš, zahvaljujuči mom početničkom neznanju.ima previše različitih vrsta riba i bi9lja,aliodlučio sam da če unutra ostat samo apistogramme i bilje iz južne am, i drva mangrova,( ako u međuvremenu neskupim pare za veliki aq od 200-300 l o kojem več skupljam informacije, pa če onda taj setuo ič u njega:) ali o tome drugom prilikom. a ako skupim pare ostat če u ovom aqsamo gupiji za mamine gušte.
imam dosta bilja, ali bi trebalo još dosta zarast da to bude ono što hoču. i izbacit ču sigurno neke vrste bilja, i to one koje budu najslabije rasle. imam cryptocorina wendtii green, hygrophila corimbosa i polysperma, cabomba caroliana, anubias nana-na lavi, valisneria, sagitaria, rogolisti ove tri nove, i nekih par pelcera drugog bilja, ali mi se čini da se neče primit, pa ču ga uskoro izbacit van, ako se ne pomakne s mjesta. sad samo čekam da aq zaraste! evo toliko od mene, za sad.čekam komentare i kritike!