sta te zanima? samo reci. ta firma iz minhena, mi nece vise poslati "zive biljke" jer su im vratili zadnju posiljku sa carine iz hrv i naplatili neku povratnu posiljku oko 25 eura. sad je moguce samo sa mesa gardena
http://www.mesagarden.com/ naruciti sjeme. nisu skupi, samo je postarina za zemlje van amerike 8 dolara plus sta narucite. za koju godinu lako se moze imat "mexicki" vrt u zagrebu,varazdinu,osijeku..... ne samo na moru. cilj mi je prosirit ovaj moj kamenjar na jedno 3 puta veci, s puno kamenja, pijeska... i sto je najbolje, kad se jednom ustabile, mozes zaboravit da ih imas. rastu ko ludi. sve im pase, ljetne vrucine, nasa zima ne smeta nimalo. samo se zguzvaju preko zime , i na proljece se povrate nazad u stanje kakvo je bilo godinu prije. imam i nekoliko gustera koji tumaraju okolo, sami se pojavili, suncaju se na kamenju... budem sliko kad ih bude bilo. mozda i neku kopnenu kornjacu zbavim. jednom sam imao cancaru, davno, donijeli je s mora, iz pirovca, dok sam zivio u velikoj gorici. tad sam bio mlad, nisam znao da se ne smiju bas tako pokupit iz prirode. i jos jednom u hercegovini kod djeda i babe se jedna sama dofurala sama kod kuce, malo je hranili par dana, davali vodu, i kasnije je zbrisala.