Pozdrav
Burmanca nisam imo niakad doma, a regiusa imam i mogu ti rec da uzmes bilo kojeg od ta 2...naravno ako imas dovoljno prostora za burmanca (sto je po meni jedini nedostatak te prekrasne zmijurine)
Eto moj regius je kod mene nesto manje od 2 godine i nikad me nije ni pokušo napast, a stvarno vidiš na zmiji kad je gladna i nabrijana a kad nije, pogotovo ako ju hraniš u isto vrijeme i s istom hranom, onda sve ostale dane bude ko bubica, a za ostale oblike hrane nece ni cut...e znaci taj dan kad ju hranis bude te sigurno napala ak na sebi imaš miris stakora ili hrane kojom ju hraniš, a ak to radis onda nisi nis drugo ni zasluzio nego da te povecera
i ja jos zmiji pokucam na staklo svaki put prije hranjenja (to mi je ostalo u navici kad sam kod dzape vidio) i stvarno taj dan kad je hranjenje zmija dolazi na prednje staklo na ljevu stranu di ju hranim, pokucam s prstima ona digne glavu i sve prolazi savrseno
Nikad me nije ugrizla a mislim da nikad ni nece. Ovo ti govorim o regiusu, ali koliko sma cito s burmancima je ista stvar