Evo da vam kazem sta me muči, dvije osnovne stvari:
Radi se inače o Afričkoj kućnoj, sad prva stvar koju ne navodim kao problem je to što se moja vrlo malo kreće po terariju, većinu vremena provodi u kućici, jedino tu i tamo izađe po mraku, jel to normalno il nije, ja ne znam, ali ocekivao sam da ce se ona suncat i sve to sto ide, uz to je jako plasljiva ako izadje iz kucice a ja prodjem pored terarija ona odma smugne nazad, a dosta vremena provodi tako da glavu gurne samo kroz otvor, kao da oce izac ali se ne usudi...
A sad ovo glavno, neće jest!
Hranim je smrznutim pinkijima (tj. pokusavam hranit), ali ona ih ladno pomiriše i jednostavno ostavi, zadnjeg je pojela ima vec vise od mjesec dana! (u medjuvremenu je promjenila kozu, ali svejedno), sad sam u procesu nabavljanja zivih miseva, malo mi je previse princeza...
A drugo, sto mene vise pogađa a manje nju, je da se histericno boji ruku, sto ce rec da kad ju uhvatim da je vani pa ju krenem dirnut ona jednostavno podivlja i pocne skakat po terariju tako da ja izgubim svaku volju da ju vadim vam ili šta drugo. Pomagajte ako boga znate