lijep akvarij, ja bih malo sessiliforu zgusnio u lijevom kutu, i ubacio u sredinu neku biljku drugacijeg oblika od nje... mozda bacopu australis, ona formira lijepe, guste grmice. a lijepo bi sjela i par grancica ili mali panj ovdje. kako ti napreduje marsilea crenata? to je biljka koju dugo zelim, nadam se da ces je uskoro imati viska da organiziramo kakvu razmjenu ili trgovinu... i ako moze kakva slika krupnog plana marsilee?
Neželim zgušnjavati, barem ne još za sada zbog lakšeg čišćenja trulog i otpalog lišća, te bolje cirkulacije i filtracije vode.
Bacopu Australis sam tražio i tražio ali nisam nigdje našao.
Marsileu Crenatu sam kupio prije nekih 2 tjedna i bila je u dosta lošem stanju, posadio je i nakon nekih 5 dana svo staro lišće je požutilo i otpalo a i stabljike strunule , i bio sam jako tužan jel tu biljku tražim već jako jako dugo, ali onda prije nekih par dana sam primjetio da mlade stabljičice sa malim zelenim listićima počele izbijati iz podloge , bio sam presretan, zasad su još jako malecke ali svaki dan izbije nova mala stabljičica sa listićem kao djetelina sa 4 lista, pa se nadam da će uspjeti.
Kad se razraste bit će razmjene, a probat ću je fotkati u krupnom planu iako ništa ne obećavam jel su još jako malene a i fotić mi baš nije nešto dobar pa je teško dobiti dobru fotku.