Toliko si krivih stvari napisao u zadnjem postu da se vise necu ni trudit pisat. Tebe nitko ne smije dirat, ali ti smijes pisat po ostalim profesijama. BRAVO!
I bas me zanima kako izgleda "ljudska" bakterija posto se od ostalih ne mozemo zarazit, netko bi treba opet ponovit osnove biologije 
Inače btw. nešto mi vrag nije dao mira

pa išao malo gledati tvoje stručne radove (postove)na polju akvaristike i moram ti priznati da si me oduševio razinom znanja na ovom području i sad zaista povlačim sve što sam rekao..

..mislio sam da je moj kritičar šarlatan i provokator,ali sam se neugodno iznenadio kada sam vidio razinu stručnosti...

zaista kapa dolje i što se tiče tvoje diplome---neka je nama takvih....imamo svjetlu budućnost

samo tako naprijed,evo ja ti skidam kapu ....ma nema do foruma,pogotovo stručnih jer sad u stvari vidim u kakvoj zabludi ja živim,a ne mogu zamisliti kako je tek amaterima

Naprijed klinac samo tako i nisi ti obični klinac,moraš sad već promijeniti nick u napredni klinac

Ja sam mislio da ja nekaj znam,ali sad sam poljuljan tak da idem prileč

Budi ti meni živ i zdrav i neka žive naše,pardon tvoje glowing fish sretno i pokaži ti nama što je biologija i antibiotik.....ma čovječe u kojem sam ja mraku živio

ps.
Ako ikad budeš imao koju viška,a znam de ćeš ih ti prvi razmnožiti daj mi rezerviraj par komada glowing fish da napokon izađem iz mraka

kaj.?...lova ma nije opće bitna cijena samo peri...samo daj pliz da su onak prirodno različitih boja.
Nekak ne volim kad je jedna vrsta ....sva ista....brr...monotono ,kaj ne ?

E baš ti hvala,jako si drag...aj bok sad moram ići spavati jako je kasno ...ali čuj daj odmah me zvrcni ak vidiš da je koja u gravitaciji...sam se dobro izrazil..ma nema veze aj bokić