-
Crinum calamistratum - to ne budeš nigdje našla, a ako nađeš odmah mi javi di ima

Ustvari, imali su u aquashopu jednom i može se od njih naručiti, ali je cijena malo jača od uobičajene
-
Cyperus helferi - imali su prije tjedan dana u Viliju 10 košarica, ja sam uzeo zadnje 3...ali ako si strpljiva vjerojatno će imati opet
-
Heteranthera zosterifolia - Hortilab, ne sjećam se da sam ju vidio u Viliju, ali moguće da ju i oni imaju
-
Pogostemon helferi - možeš naručiti u Aquashopu, ali možda ima i u Hortilabu, znam da su imali neko vrijeme
-
Vesicularia dubyana - Vili
-
Hemianthus calitrichoides 'Cuba' - Hortilab
-
Alternathera reineckii 'Purple' - Hortilab, Vili isto, sad ne znam dal je baš Purple ili neki drugi varijetet (kultivar)
-
Bacopa lanigera - konkretno tu vrstu nisam vidio, ali često zna biti
B. monnieri ili
B. caroliniana u Viliju
Uglavnom, najbolja ponuda biljaka je u Viliju, nedavno su dobili novu pošiljku i često dobivaju nove biljke, cijene su 30 kn većinom. Imaju čak ponekad i neke "egzotičnije biljke", samo treba naletiti. Npr.
Aponogeton madagascariensis sam našao tamo jednom, onda
Barclaya longifolia, sve biljke koje su tek dolazile na tržište (tipa
Staurogyne prije godinu-dvije,
Pogostemon prije toga...) sam prvo viđao tamo.
Hortilabove biljke su isto vrhunske, ali je ponuda nešto manja zasad i varira. Prednost je kaj su njihove biljke sterilne jer rastu in vitro u gelu i brže se prilagode na vodu od biljaka iz pet shopa jer su uglavnom zdravije (ako ne stoje dva mjeseca u pet shopu opet). I ponuda će biti sve bolja jer su se prije ljeta preselili u novi lab