Evo i mali update. Spojena rasvjeta do kraja. Na slikama se ne vidi ali ima stvarno poprilicno svitla. Toliko da ne moram palit svitla u kuzini i dnevnom boravku

. Žena zadovoljna

. Uskoro dolaze i prvi koralji a i cuc, ribe. Jos sve izgleda prazno ali mene ispunjava s nekim zadovoljstvom s cijelim projektom i kad samo pomislim koliko truda, vremena i novaca je ulozeno ( ali primarno ove prve dvije stavke koje su po meni bitnije jer novac bi se ovako i onako potrosija ) tako sam zadovoljan s svojim reefom da mi i sada prazan predstavlja iznimnu srecu. Uglavnom ja zadovoljan. Jos jedna stvar hvala svima koji su pomogli u stvaranju ovog projekta jer bez pomoci tih ljudi ne bih sada bio u mogucnosti postati bilo kakve slike, takoder zahvala svima na akvarij.net ( zbilja svima ) jer san kroz vaše postove i vašu nesebičnost da podijelite iskustva i utrošite vrijeme da sve objasnit i napišete zavolija ovaj hobi.
Uff sad cu postat emocijalan pa cu stat na vrijeme

. Ekipa nadam se da ce vam se svidjet slike a i ovaj thread jer cu redovito ( a i bit dosadan

) pisat i postat i napretke a i padove za sve buduce reefere koji ce iz mojih uspjeha a i iz gresaka moci nesto nauciti kao sta sam i ja naucio od svih vas.
Hvala Vam