Krejten zašto misliš da mene to ne zanima?Zanima me i to jako ali ak pogledaš osnovno pitanje teme je zašto toga nema kod nas.Pa zato to govorim,... da ljudi više uživaju npr.u mrijestu rijetkih riba a ako hoćeš i običnih gupiča nego u nekoj podvodnoj slici.Za to imaš i dosta primjera,jedan je Profa koji je skoro pa sa užitkom bilje počupao van jer je rekao da mu nije takav akvarij pružio zadovoljstvo kakvo je očekivao,pa npr.Medonje koji su sa elanom krenuli u bilje ,vidjeli smo kako je završilo na golom staklu.Znači ne govorim to samo zbog sebe nego je glavno pitanje u ovoj temi zašto toga nema kod nas,..a to je istinit odgovor.Mogao bi još dosta,..od toga da sam kod nas vidio pravi TEPIH samo kod Profe, DIT-A i neznam ostalo su bili neki nedorađeni pokušaji,..a to je kako sam rekao osnova u svim ovim akvarijima.To sve ipak mene zanima ali ipak ako hočeš pravo naspram nekog uspijelog akvarija sa sretnim ribama koje se mrijeste i zdravog bilja ,...ipak ovi akvariji izgledaju kao slike mrtve prirode.Eto ja mislim da zbog toga toga nema kod nas.