Dobro jutro,
ne možemo okrenut staklo (u prilogu vam šaljem sliku pa ćete vidit zašto)..nemamo puno mogućnosti jer je akvarij takav kakav je.
Danas će muž zvat okolo staklare, građevinare, šta ja znam koga sve ne... Sitija se sinoć da je ima jedan slučaj(radija je jedno vrime kao prod. predstavnik) di je jedna auto kuća tražila sredstvo za stakla (auto je dugo stalo vani kao izložbeni primjerak i oštetila su se stakla) i pomogao im je neki građevinar koji je imao neko sredstvo, al im nije tija reć šta...

i sad on ide u potragu...

Naravno da ću podijelit s vama ako šta pomogne!!!
Stvar je u tome šta smo željeli akvarij tipa 1,50-1,80, ovaj nam je slučajno uletija i za njega smo DOSLOVNO premjestili po kuće, prvo smo malo preuredili staro postolje, pa smo odlučili napraviti novo koje će nam se bolje uklopiti u stan, neki dan išli po kamenja na Sutinu, pa svaki čas nešto i jednostavno cijena je daleko otišla od one šta smo mislili da će bit... Znam da akvaristika nije jeftin hobi, bili smo spremni na dodatne troškove; al ovde se radi o jako velikom akvariju i šta sad napravimo dok ga ne napunimo-napravili smo... Posli nema micanja...
Da napomenem da smo baš sritni i uzbuđeni radi akvarija i tili bi da sve bude savršeno...
Forum mi je super, puno sam naučila ovde... npr: da plastični brod u akvarijU nije baš nešto