Kolovoz 09, 2025, 09:23:13 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Moj Guppy Room  (Posjeta: 17423 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dbari81

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Juvel Rio 180 (moj Guppy tank)
Odg: Moj Guppy Room
« Odgovori #75 u: Svibanj 01, 2014, 22:33:38 poslijepodne »
Prvi maj, moj Fish Room dobio odvod.  :klap: Ovog dana cu se cesto sijetiti, bolje receno kod svake izmjene vode :D.

Offline sven1503

• Trade Count: (-1)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 29
« Odgovori #76 u: Svibanj 01, 2014, 23:46:53 poslijepodne »
bok , stvarno je super to.. nevjerojatno da ljudi tak nesto imaju doma.. jednostavno waauu... uglavnom kod ovog videa...  zanima me kak to bilje raste ? pogotovo na ovom panju .. nema substrata nema nicega ? dodajes kakve smjese ili sta ?

Offline biosvera

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #77 u: Svibanj 02, 2014, 09:45:43 prijepodne »
Svaka cast  joj sto bi ja sao za odvod kad imam cijeli mrijest betta po teglama -.-

sven1503 ovo na panju ti je anubijas jedna od najizdrzljivijih i najnezahtjevnijih biljka koju mozes nac nesmije imat prejako svjetlo niti bit posadzena u podlogu kao ostatak biljka, ali ti ima jako korjenje i za sto god ju zavezes nakon nekog vremena ce ti se primit jedini je problem sto raste sporo ali stvarno sporo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline dbari81

• Punopravni član
« Odgovori #78 u: Svibanj 02, 2014, 18:55:19 poslijepodne »
bok , stvarno je super to.. nevjerojatno da ljudi tak nesto imaju doma.. jednostavno waauu... uglavnom kod ovog videa...  zanima me kak to bilje raste ? pogotovo na ovom panju .. nema substrata nema nicega ? dodajes kakve smjese ili sta ?
Bok Sven! ma ljudi ti svasta imaju doma. Da kao sto je kolega rekao ono ti je anubias koji raste po svemu. Sporo raste ali ako mu dosas tekucu prehranu i co2 onda mi se cinilo da leti. Ja u uzgojne nista ne dodajem pa sporo i raste

Offline dbari81

• Punopravni član
« Odgovori #79 u: Svibanj 02, 2014, 19:08:39 poslijepodne »
Svaka cast  joj sto bi ja sao za odvod kad imam cijeli mrijest betta po teglama -.-

sven1503 ovo na panju ti je anubijas jedna od najizdrzljivijih i najnezahtjevnijih biljka koju mozes nac nesmije imat prejako svjetlo niti bit posadzena u podlogu kao ostatak biljka, ali ti ima jako korjenje i za sto god ju zavezes nakon nekog vremena ce ti se primit jedini je problem sto raste sporo ali stvarno sporo

Sent from my iPhone using Tapatalk
E ja sam ti prije nekoliko vremena vidio jedan Beta setup koji je bio sa svim i svacim opremljen. Ne prevelik ali je sve bilo od stakla. Bio je dovod iznad akvarija koji su bili takodzer mali a za odvod je bila staklena tacna u koju se voda preljevala iz akvarija i isla iz te tacne u nekakav odvod. Stvarno mi se svidio setup.Meni odvod zlata vriedi, stvarno je prakticno kod svakog akvarija imati odvod