0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kamen mozes i u nekakvoj otopini domestosa ocistiti, to ubija sve alge. Ostavi ga da se namace neko vrijeme pa da izribaj i dobro isperi.
pa nemaš šta testirat to je već probano, samo me zanima jel če i kod tebe bit uspjeha
e to je to za dan dva nema više algica samo špricaj, i sad znaš trik kad snimaš video da izgleda koda ti bilje perla ko ludo
Citat: FixFox - Prosinac 21, 2013, 18:02:38 poslijepodnee to je to za dan dva nema više algica samo špricaj, i sad znaš trik kad snimaš video da izgleda koda ti bilje perla ko ludo da brutalan perling. ja sam mislio ne špricati više hidrogen da vidim kakvo će stanje biti. to sam ionako mislio raditi prije izmjene vode ili neće štetiti i ako ne promijenim vodu?
Daj mi reci kakva je situacija onda sa mahovinom nakon špricanja?Dali i nju unistava, bi li se tako mogla spasiti mahovina od koncaste?
Jesi probao nekog puža špricnuti ?
Citat: Tiii - Prosinac 21, 2013, 19:04:00 poslijepodneJesi probao nekog puža špricnuti ?ja jesam po onim ful sitnim i po svrdlastim i ništa im nije...
Citat: FixFox - Prosinac 21, 2013, 19:10:27 poslijepodneCitat: Tiii - Prosinac 21, 2013, 19:04:00 poslijepodneJesi probao nekog puža špricnuti ?ja jesam po onim ful sitnim i po svrdlastim i ništa im nije...Sranje
pa pošpricaj i nju i neče je bit više, a površina vode bi ti se trebala ubiti mreškat što manje... ali mislim da to kod tebe nema veze
ma bilje perla i sa samo co2