Ja vas sve genijalce opet pitam,koliko vas je mama pojila sa RO ili prokuhanom filtriranom ili štaliveć????
Hoće li mi sada jedan od "stručnjaka"objasniti sve "prednosti" tih sisteme za široko pučanstvo,nas glupe i neobrazovane???
Molim "stručan"text,strašno me zanima sve ovo!!!!
Btw,manjina koju spominjete ima stečeni imunitet na bedrenicu-anthrax,zbog više stoljetne tradicije klopanja konja uginulih od te opake bolesti
Predlažem grupe na fejsu-tko ne filtrira,ne profitira,purificiram,dakle postojim,kuvanjem vode do naknadne pameti.......
iskreno svojoj djeci nisam davao RO vodu niti nikakvu drugu nego samo prokuhanu... ali... naša tzv. pipovača je puna razno raznih sranja: fluora, klora, kriptosporidije, Giardije lambije, arsena, barija, bora, kadmija, kobalta, željeza, olova, žive, nikla, selena, vanadija, RADIJA, klorida, nitrata, amonijaka, trifluralina, dikambe, bromoksinila, trialetela, benzena, bromoforma, ugljičnog tetraklorida, klorobenzena, kloroforma, toluena, fenola, fluorantena, heksakloroetana, izoforona, nitrobenzena, fenatrena i oko 20 drugih otvornih, bezmirisnih i bezokusnih neorganskih sastojaka koje naše tijelo ne može probaviti (ne organski minerali) pa se oni negjde u našem tijelu nakupljaju... onak laganini ali se nakupljaju, gdje ne znamo dok nas nekaj ne strefi...
pošto tijelo može probaviti samo organske minerale (iz voća i povrća) preporuča se konzumacija destilirane vode, ona ne sadrži organske minerale pa je tako puno zdravija i neki će reći jedina voda koja se može konzumirati...
sve što se radi sa vodom, bilo u nekim kemijskim laboratorijima, bilo u medicini, a evo i u našem slučaju (gnojiva za akvarij), sve se radi sa destiliranom vodom...
evo ako nekoga zanima malo drugačiji pogled na sve ovo ( a i na svijet opčenito) preporučam stranicu sa koje sam skinuo dio ovog posta:
http://2012-transformacijasvijesti.com/opcenito/voda-zivota-destilirana-voda