0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Microsorium - Prosinac 10, 2013, 18:25:44 poslijepodneako je C. parva onda je kod mene puno puno veća, do 10ak cm iznad podloge onda ili ti je slabo svijetlo ili je u sijeni, a takva velika se zna i kupit... takva je i moja bila velika kad sam je kupio pa sam je mjesec dana nakon što sam je posadio porezao velike listove i sad pušta manje i skrz nisko uz podlogu
ako je C. parva onda je kod mene puno puno veća, do 10ak cm iznad podloge
Citat: FixFox - Prosinac 10, 2013, 20:05:01 poslijepodneCitat: Microsorium - Prosinac 10, 2013, 18:25:44 poslijepodneako je C. parva onda je kod mene puno puno veća, do 10ak cm iznad podloge onda ili ti je slabo svijetlo ili je u sijeni, a takva velika se zna i kupit... takva je i moja bila velika kad sam je kupio pa sam je mjesec dana nakon što sam je posadio porezao velike listove i sad pušta manje i skrz nisko uz podloguNe, imam i tu veliku i tu malu Ahjakovu. Ova moja velika je sigurno C. parva jer mi je cvjetala a kripte se sigurno mogu determinirati samo po cvijetu. Ahjakova puzi niti centimetar iznad podloge a obje se nalaze blizu jedna drugoj u istim uvjetima.
koliko ti je LED dioda montirano i kojih (3W ili?), mislim koliko W imaš ukupno za ovaj akvarij??? bilje zaista super raste.