a samo sam pitao može li previše zraka nanijeti štetu .... kad ono ...

ljudi, i ja sam modreator na forumu koji broji stotinjak PUTA više dnevno aktivnih članova nego ovaj, a opet mi nije teško odgovoriti na sva pitanja na koja znam odgovor, a bez obzira koliko se meni u tom trenutku činila "glupa" ili banalna.... jer taj koji pita, vjerovatno nezna odgovor, jer da zna, nebi pitao ... zar ne ... !?!? ... a vjerujte mi, moji odgovori na tom forumu imaju daleko veću težinu nego ovi ovdje jer u određnim stvarima može ljudska glava platiti naspram ribicine glave ovdje..

pa tako i ja konkretno u ovoj temi ... možda je to vama iskusnima smiješno i glupo .... ali dovoljno je bilo napisati "ne, nema štete, samo udri" ... ili "to šteti ribicama, malo smanji" .... jer je pitanje bilo toliko (fuckin') konkretno da se bukvalno moglo odgovoriti sa da ili ne ... a to je daleko jednostavnije napisati nego bilo kakav sarkastičan odgovor kojim se opet nije odgovorilo na pitanje ...

no, hvala svima na odgovorima, shvatio sam da nema štete za ribice i ostalu gamad u akvariju ako ima puno zraka, a to mi je trebalo ...

mislim da nema potreba za prepucavanjima..