e da vam čiko objasni ... (čiko=striček=barba...

)
brzina od 80km/h će na tehničkom predstavljati veliki problem i neće proći tehnički ako ga budu vozili na valjke (a 99% će ga voziti osim ako nepoznate nekoga tamo tko će vam progledati kroz prste) ... to se vrlo jednostavno i brzo rješava postavljanjem privremene blokade na variomat (cca 15ak minuta za staviti i toliko za maknuti, ako znaš šta radiš i imaš potreban alat) ... ali tu i dalje nisi riješio problem jer je policija počela zaustavljati skutere i tjerati na vanredni tehnički ako posumnjaju na skinutu blokadu ... pa si onda u još većem qurcu ..

.. no, kao i za sve i tu postoji rješenje, a to je ugradnja elektoničke blokade koja se pali i gasi na daljinski (recimo), pa sve i da te uhvate, ne mogu na tehničkom ništa otkriti i možeš dalje..

(ali košta)
što se tiče ulja, ... hm ... tu ima i za i protiv ovakvog načina, ali nije rijetka pojava kod ljudi koji su nekad davno vozili TOMOSE i slične 2T motoriće...
ako sipaš ulje u rezervar predviđen za ulje imaš kontroliranu potrošnju ulja i optimalno podmazivanje u svim režimima rada osim u praznom hodu.... (treba dobro poznavati princip rada 2T motora, a to mi se neda objašnjavati, pa mi vjerujte na riječ ..

), ali postoji mogućnost otkazivanja pumpe i onda si u govnima
... a ako sam praviš mješavinu (2%, to je onih 1dcl na 5litara) i sipaš u rezervar za gorivo dobivaš nešto veću potrošnju ulja što se vidi i po dimu na auspuh, ali si 100% i apsolutno siguran da će mašina uvijek biti podmazivana jer nema šanse da nešto otkaže pri distribuciji ulja