Trenutno se jos uvijek borim sa zelenom tockastom. Pojacani su fosfati i pocela se povlaciti. Neki dan sam vidjela tockice po listovima, ono kao rupice na limunu sto znaci da mu fali kalija. :S Tako da trenutno eksperimentiram s gnojenjem i gledam kako se bilje ponasa. Kad pogodim sve, zadnja 2 dana bilje mi lagano perla.

I to mi je super, svako toliko neki mjehurcic odleti na povrsinu.

Inace, kozica imam cudo jedno, mnoze se ko zecevi. Poceti cu ih dijeliti okolo kad smislim kako da ih polovim u đungli.

A imam i nove stanovnike - 12 microrasborica. Jako vesele ribice, definitivno cu ih jos nabaviti. Malo me samo muci s cim cu ih hraniti jer mi izgleda da je moj svedski stol za njih veliki zalogaj pa se muce.
Helene su napravile reda sa barskima pa ih nema vise tako puno. A to su skroz smijesni puzevi, uglavnom se skupa drze i nikad ih zapravo nisam vidjela da papaju.
Sve u svemu akvarij sazrijeva, uglavnom sam i dalje zadovoljna. I parvula je izgleda krenula.

Upiknem sliku kad se svijetlo upali.
Inace, iduci mjesec stize napokon veci akvarij (180 l). Tako da slabo sisam bilje i zapravo ga uzgajam sad u malom.

Ciljam na dutch stil a kako ce ispasti vidjet cemo.