Kolovoz 03, 2025, 12:23:05 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Juwel - koje smeće  (Posjeta: 4697 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline SSpalato

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 51
Odg: Juwel - koje smeće
« Odgovori #25 u: Lipanj 20, 2013, 05:53:17 prijepodne »
Ma od kupovnih akvarija Juwel je zakon u svakom pogledu! :up:

Offline pulek

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 53
« Odgovori #26 u: Srpanj 16, 2013, 20:54:05 poslijepodne »
Več prije sam pisao o Juwelu svi grijači imaju manu kad se ulovi kamenac na plastičnoj osovini regulatora pa kod prve promjene temperature i pukne da i ne znaš onda se desi ili da grije previši ili uopče ne uključuje.Imam  record 600 i rio 125 na oba sam mjenjao pumpe filtera  kojih baš i nije bilo za kupiti dok je pet wet bio uvoznik ali najbolje je kad im rikne rasvjeta na ovom malom nije problem otvoriti konzolu i zamjeniti prigušnicu ali na rio samo pali rezanje sa bočne ili donje strane pa kemijaj kak češ posle zadihtat istu.I nije tu kraj  vaj rio sam dobio o ženice za rođendan i nakon tri mjeseca procurio mislim si pa u garanciji e onda počinje natezanje s pet wet i nakon drugog ljepljenja evo još stoji u jednom komadu.Ako se želiš dobro nasmijat nazoveš u belugo oni su maloprodaja i traži pvc klipse za t5 rasvjetu odgovor je stižu drugi tjedan i tak više od dvije godine.Sva sreča da je sad uletio DDL pa sad imaš po dučanima svega za kupit od rezervnih dijelova.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #27 u: Srpanj 17, 2013, 00:11:12 prijepodne »
Kod grijača osobno kupujem samo Mercedes......Eheim Jager. ;)

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #28 u: Srpanj 17, 2013, 11:11:39 prijepodne »
Eheim-Jager precision sam vratio dva komada jer nisu mogli održavati temperaturu u akvariju za koji su namjenjeni u dnevnom boravku niti se kalibrirati...
 :down:

Onaj stari Jager dok nije postao Eheim-Jager je sasvim druga priča i imam ga još uvijek radi sigurno cca 9god. bez problema kao i jedan Juwelov iz 2004god. radi kao cager i dan danas