Svibanj 01, 2025, 21:59:24 poslijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: Kozice temp  (Posjeta: 5433 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DeX_13

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Odg: Kozice temp
« Odgovori #25 u: Travanj 13, 2013, 18:21:24 poslijepodne »
a zasto bi neko jezero trebalo cistiti od algi?

evo ti sad jedan banalan scenarij, jedan od tko zna koliko mogucih: ti ubacis kozice u jezero, one se nakote...ribama se toliko svide, da radije jedu te kozicego npr. larve komaraca kor prije jele...znaci komarci se mnoze i mnoze, a nitko ih ne tamani...i sta si dobio?
zakon akcije i reakcije uvijek postoji, nemozes ga izbjec nikako...
:up:

Bolji argument da se ne igras prirodom ti nije potreban nadam se.

Offline Buncek

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #26 u: Travanj 13, 2013, 18:22:58 poslijepodne »
Slažem se sa DavoromT, ljudska glupost je nevjerovatna. Tvrdimo da su ljudi najpametniji na Planeti Zemlji a jedino ju mi uništavamo sa svojom pameću.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #27 u: Travanj 13, 2013, 19:40:29 poslijepodne »
Sapienti sat

:up:

Ja na ovo sve mogu samo reći, prijaviti nadležnim institucijama i pomoliti se da imaju volje naći čovjeka  ;)
ako mislis mene pronaci evo ja cu ti se rado predstaviti pa me prijavi pod jednim uvjetom da se ti meni predstavis ;)

akvarist - stani na loptu!
očito provociraš, ili si u najmanju ruku, neozbiljan i ne poštuješ niti pravila ovoga foruma, ali niti pravila akvaristike kao kvalitetnog i ozbiljnog hobija, s obzirom
da se bavi živim bićima, ali i sačuvanju ekosustava takvog kakav je
da ne govorim da je temeljna stvar ovoga sitea PRIDRŽAVANJE ZAKONA (da, sad vičem)  :nerv:
ako se želiš igrati Boga, odi negdje dalje

ovo je sad opomena - slijedi trajno baniranje ako se priča nastavi u smjeru uništavanja prirodnih staništa useljavanjem vrsta koje tamo nisu autohtone

i - ako te netko želi naći,dragi moj, taj te vrlo vrlo vrlo lako nađe - ovdje naime ima mnogo informatičkih stručnjaka-freakova, pa ako treba......(tek napomena)

Offline Akvarist*

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #28 u: Travanj 14, 2013, 11:47:06 prijepodne »
Ispricavam se svima koje sam na bilo koji nacin uvrijedio... Ne mislim da postoji osnova za izbacivanja ili opomenu jer sam pokretao tabu temu koja je otisla u krivom smjeru, nadam se boljim vremenima s koliko toliko boljim i pametnijim moderatorima...toliko od mene
Velika moć, nosi i veliku odgovornost

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #29 u: Travanj 14, 2013, 11:53:05 prijepodne »
Ispricavam se svima koje sam na bilo koji nacin uvrijedio... Ne mislim da postoji osnova za izbacivanja ili opomenu jer sam pokretao tabu temu koja je otisla u krivom smjeru, nadam se boljim vremenima s koliko toliko boljim i pametnijim moderatorima...toliko od mene

Da i nije bilo osnove,sad je imaju   ;)

Offline reebeech

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #30 u: Travanj 14, 2013, 14:20:18 poslijepodne »
to nije tabu tema...samo jednostavno nikome nije prije palo na pamet to napraviti (ili javno objaviti svoje namjere) pa nije bilo potrebe raspravljati...

Offline Kulikuli

• Punopravni član
  • nikad se nemoj predat osim kad moraš
« Odgovori #31 u: Travanj 14, 2013, 14:53:41 poslijepodne »
Mislim da je on dokazao samo svoju glupost, takvom pametnjakoviću nije mjesto ovdje i treba ga ignorirati, to nije ljubitelji životinja i života već obični tamničar i mučitelj koji se voli igrati boga što je očiti poremećaj. Ovu temu treba zaključati pod HITNO

Offline strasilo

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #32 u: Travanj 14, 2013, 15:09:46 poslijepodne »
Kulikuki ... nemoj tako ... ;)

ljude treba educirati i naučiti šta je dobro a šta ne ....  :up:

Ljudska glupost nema granica, ali isto tako se sve može naučiti ... Akvarist se očito malo zaletio ... i da se on i njemu slični po razmišljanju(na ovu temu) potaknu na razmišljanje, puno toga se može promijeniti.... ili ti ga, puno toga se nebi promijenilo ...  :up:
uvijek dostupan na [email protected]

Offline Kulikuli

• Punopravni član
« Odgovori #33 u: Travanj 14, 2013, 15:22:47 poslijepodne »
Ma daj čovječe, pa jel vidiš kaj on piše, pa uopće ne shvaća da se to zakonski ne smije činiti, a o etici da ne pričamo. U našim potocima i jezerima i barama postoje autohtone vrste račića koje bi unos nekih drugih vrsta zasigurno desetkovao ili istrijebio, pa na prostoru zapadne medvednice, točnije u podsusedskom potoku obitava ENDEMSKA VRSTA račića,koja ne živi nigdje osim u tom potoku, sad zamisli što bi unos neke druge vrste račića u taj isti potok učinio toj endemskoj vrsti. Stotinama tisuća godina se razvija neki eko sustav i onda dođe takva bud.la i sve ode u onu stvar. Priroda se zna brinuti sama o sebi. Dovoljna je jedna budala da baci kamen u bunar pa da ga ni sto mudraca ne može izvadit...

Offline strasilo

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #34 u: Travanj 14, 2013, 15:33:16 poslijepodne »
Znam stari da je tako ... i ne osporavam to što pričaš ....

I kod mene je bila riječica "Brzaja" gdje je živjela Potočna pastrva sve dok netko nije pustio "Kalifornijsku" (iz uzgoja naravno) .. iako se pričalo da Kalifornijska ne može opstati u divljini, bogami može... ali Potočne više nema...

Kažem ti, ljude treba učiti i educirati ... ;) i to je jedini način ...
uvijek dostupan na [email protected]

Offline Kulikuli

• Punopravni član
« Odgovori #35 u: Travanj 14, 2013, 15:40:40 poslijepodne »
Naravno, slažem se ljude treba učiti i educirati, al ovaj je valjda najpametniji na svijetu, pa dalje tuče po svom. Mislim da takvi ne zaslužuju biti ovdje, takvima samo roditeljska preko uha treba.

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #36 u: Travanj 14, 2013, 16:29:25 poslijepodne »

Mozda nisi mislio nista lose kad si zapoceo temu ali stav ti bas nije dobar.
Ne prihvatanje objasnjenja i kritike, i pritom bahacenje, bas i nije dobar nacin razmene misljenja.

Kolege su ti sve objasnile i nadam se da ipak neces napraviti nista protuzakonito i nepromisljeno, na dobrobit svih.

Zakljucavam...

Lp, Sasa
"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #37 u: Travanj 15, 2013, 21:56:54 poslijepodne »
Kaj je to s hrpom današnjih klinaca u ranim dvadestima, majkumu staru, pokušavam se sjetiti , ali čak i ovako senilan kakav jesam, ne mogu se sjetiti da smo bili ovako bahati, arogantni, bezobrazni i bezobzirni... Kompjuterska generacija pod utjecajem neoliberalnog kapitalizma i Hrvatske privatizacijske priče? Ne razumijem...

No dobro, link na temu je proslijeđen našim prijateljima iz Državnog zavoda za zaštitu prirode, pa ćemo vidjeti kako će oni dalje postupati...

Eh da, ne volim kada mi netko vrijeđa moderatore na stranici... Ljudi se zaista trude da drže sve u redu i da pomognu, bez obzira što nemaju vremena, često puta ni snage da se ulogiraju na Forum od ostalih obaveza i onda da ih se ovako vrijeđa? Neš' majci... Ban mjesec dana...