Evo da polako krenem da bude urednij moj ''dnevnik'' da se zna kad sam radio sto i dr. tako da cu sve podijeliti s vama. Cijelo renoviranje

Prvo hvala covjeku pod imenom Čiča
Kamen sam prepolovio jer je velik za moj aq kad sam prepolovio dobio sam ostre dijelove i htjeo sam ga baciti ali onda sam dosao na ideju da ga potopim u vrucu vodu i posto je kamen pjescenjak uzeo sam šmirgl papir i ostre dijelove sklonio s njim

vrlo lako je islo. Zatim nakon cetkanja sam ga prokuhao cca 10min i pod hladnu vodu ga saprao, ubacio u aq i to je to nakon toga sam ovaj ''panj'' ocistio od truleza koliko sam mogao prvo sa skalpelom odstranio trule dijelove i mahovinu, zatim sa busilicom

. Nakon toga sam sve presao sa smirgl papirom i panj je bio spreman za kuhanje pa u hladnu vodu tj. proces potapanja ali nije mogao stati u posudu pa sam se odlucio potopiti ga u ''bunar'' u kojem je kisnica i unutra ima par riba. Za panj sam zavezao spagu i na kraju nje zeljezo. Panj sam potopio 4.4., a danas (6.4) panj izvadio i vidio hoce li potonuti onako ima li napretka skinuo zeljezo pustio panj i ode u vodu potonu bez problema
Sad sam dosao u kucu da uradim ''update'' na temu jer cu zaboraviti i ovako je bolje

ostavit cu panj jos danas u vodi a sutra ide na kuhanje nemam pojma kako cu ali valjda ce nekako moci
Hvala svima na savjetima na mojoj prethodnoj temi u kojoj sam uocio nedavno svoje greske i bas me je bilo sramota

ispricavam se svima. Pokusat cu ne grijesiti vise i vise se informirati o svemu.
Narucio sam 10 guppy ribica (lijepo rasporedio m i z)
13 neonki - dobit cu ih u zamjenu za travu vrlo jeftino dat cu 3 pelcera brzorastuce biljke za tolike ribice znam da njima ne pase tek cikliran akvarij ali eto moj ima vise dana kako je cikliran i filter je u funkciji vec duze vrijeme jer je polovan, a tako i ostali dio opreme.
3 molly (2 zenke, 1 muzijak)
2 ksifo [1 muzijak, 1 zenka(trenutno imam 1 zenku pa cu ukupno imati 3 ksife]
2 pelcera Valisneria Gigantea
Eto bit ce jos slika i dosta jos informacija o mom akvariju