0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Inače škare mi nisu nešto...ne režu fino i precizno
če naručivati tko uskoro preko ebaya to?
gdje ih stavim tu odrezu XD znaci preciznost je do rukovatelja ne do skarica ,nadalje ostavljaju cist rez ne masakriraju biljke...
Citat: zlatko__hr - Siječanj 11, 2013, 20:14:03 poslijepodneče naručivati tko uskoro preko ebaya to?ko ceka taj doceka jel poznas nekog ko ima pay pal ja bi ti narucia al neam ni ja trenutno sve radim preko posrednika koji mi uzme 6-7kuna provizije
Citat: Ace - Siječanj 11, 2013, 17:28:01 poslijepodneInače škare mi nisu nešto...ne režu fino i preciznoimam te skare,i ostre su sad ne kontam sta ti oces rec da ne rezu fino i precizno ???gdje ih stavim tu odrezu XD znaci preciznost je do rukovatelja ne do skarica ,nadalje ostavljaju cist rez ne masakriraju biljke...
Citat: enigma1986 - Siječanj 11, 2013, 18:46:40 poslijepodneCitat: Ace - Siječanj 11, 2013, 17:28:01 poslijepodneInače škare mi nisu nešto...ne režu fino i preciznoimam te skare,i ostre su sad ne kontam sta ti oces rec da ne rezu fino i precizno ???gdje ih stavim tu odrezu XD znaci preciznost je do rukovatelja ne do skarica ,nadalje ostavljaju cist rez ne masakriraju biljke...Kaj ne konjtaš pa napisao sam prilično jasno... škare koje imam ne režu kak treba, većinom režem sitnice sa puno oštrijim škarama za nokte..
nekome auto od 50 000 eura nije nešto a nekom je auto od 5,000 e sve, mislim kakve vi vodite sad rasprave, ništa nije skupo ako imas dovoljno novca, a kad imas dovoljno novca nema smisla štedit na kvaliteti, jel??
Je li ih tko koristio u moru? Bas sam narucio pincete prošli tjedan, pa me zanima kako će se ponasati u slanom okolisu.Trazio sam i neke cvikcange za koralje, al povoljne su samo one za nokte rezati..
Citat: Teehee(R) - Siječanj 13, 2013, 16:34:16 poslijepodneJe li ih tko koristio u moru? Bas sam narucio pincete prošli tjedan, pa me zanima kako će se ponasati u slanom okolisu.Trazio sam i neke cvikcange za koralje, al povoljne su samo one za nokte rezati..Mislim da bi u moru dobile po blintu kroz neko vrijeme,ali opet omjer uloženo-dobiveno je više nego dobar,tako da slobodno uzmeš i kad pofutaju baciš,naručiš druge.
po meni se tu više isplati onda uzeti kvalitetnije,i miran si dokle god te zanima taj hobi jer ovako kupiti za sitnu lovu pa kad propadnu opet kupiti tako tko zna koliko,kupiš ove od 150kn i gotovo,jer nisu bas namjenjena za morsku akvaristiku
davno sam imao škare i pincete iz Kine, završna obrada grozna, rubovi poprilično oštri i neugodno je bilo s njima raditiprohrđale u slatkoj vodi
evo i ja si narucio jako me muci posaditi bilje i onako sa rukama pa mocim pa pomaknem drvo ovako cu biti precizniij sa alatom barem se nadam,,,ehehnis sad mjesec i pola cekati dok to se dovuce iz kine,,,11 dolara zaista nie puno za ove 3 stvari