Vidiš ja dam totalno nezadovoljan ovim filterom, imao sam ih 2. Prvi je "prozujao" nakon 5 a drugi nakon 4 mjeseca koristenja. Iako mi filter "goni" Malawi tank, protok mu nakon nekog vremena znatno pada iako se ne nagomila bas puno "smeca" u tako kratkom vremenu, pogotovo u Malawiju.
Inace sam probao gotovo sve marke, jedino sam s ovim nezadovoljan. Al eto, mozda je to samo meni...
Pozdrav Rossonero
Bas mi je žao što si imao toliko problema sa Haqos expro 1200 filterom, to bas nije uobicajeno kod njega, da li su to bili novi expro 1200 filteri? Zašto mi nisi javio da si imao problema (ako jesi izvinjavam se ali pregledao sam sve potencijalne mailove oko expro 1200 kupovine i nisam našao nijedan od tebe iako je to dosta teško jer nisam siguran da li tražim pod pravim imenom/trazim pod imenom objavljenim na tvojoj web stranici i podtim imenom zasada ne mogu ništa naći/). Ako mi možeš javiti kada si ih kupio pa da provijerim u čemu je bio problem, hvala.
Hoj blue!
Drago mi je da si reagirao

Cijenim to!
Prvi filter je bio novi, kupio mi ga je prijatelj a kod mene je došao kompezacijom, nebitno, al sam ga ja raspakirao i stavio u pogon. Nakon cca 5 mjeseci mi je prozujao nenormalno do mjere da sam stavio u oglasnik (ovdje na forumu) da tražim filter. Javio m ise lik s istim filterom i kaže da je ko novi, i stvarno je bio. No, nakon 4 mjeseca se dogodila ista stvar. Što je najčudnije, oslabio je protok iako sam znaš da u Malawi setupu i nema previše smeća i mulja. Kada sam ga rastavio, filter je bio poprilično čist.
Kao što sam i rekao, možda se to samo meni dogodilo, hebiga, što se tu može.
Sad ga opet moram kupiti, nisam pametan, da idem po treću sreću ili na drugo rješenje