U medjuvremenu odlucio, iako nije bilo hintova ovdje

Dakle Amazona je proslost, ovaj isti akvarij ce sada ugostiti ciklide.
Kako se bas nema vremena, onda to traje dosta dugo, tako da se akvarij postavlja vec mjesec dana.
Za sada je unutra postavljena pozadina, pijesak, i nesto kamenja. Akvarij je zacikliran, uskoro ce se poceti puniti i prvim stanovnicima. Postava ce biti Malawi, jos nije definirana do kraja.
Odustao sam definitivno od panjeva. BTW, ako je netko zainteresiran otkupiti panjeve, nek se javi na PM. Kako izgledaju se moze vidjeti na fotkama sa pocetka teme kad se postavljala Amazona.
Ono sto odudara od malawija je malo anubiasa u njemu, pokacio sam ih na pozadinu, pokusat cu ih zadrzati, cisto da ne bude potpuno kameni akvarij. Naravno to ovisi o tome da li ce se s tim sloziti buduci stanovnici. Ovako na stijeni ih mozda ne raskopaju, probat cu. S desne gornje strane cete primjetiti stijenu koja se spusta odozgo, nesto slicno cu pokusati organizirati i na lijevoj strani, tako da se dobije dojam špilje. Uzivo to izgleda malo drugacije, bitno bolje, jer ta stijena nije samo tamni komad, nego je identicna pozadini. Nisam imao vremena fotografirat kako spada, to cu naknadno, pa cu vidjeti kako najbolje uhvatiti cijeli akvarij. Sada zbog lampi nisam uspio uhvatiti tocnu koloriku, tako da ove fotke ne odaju pravi dojam i pravi izgled akvarija.
Kamenja ce vjerojatno ici jos, ili cu mijenjati postavu, s tim se uvijek kasnije mogu igrati ovisno o tome kako ce to izgledati kad se stave ribe. Ovo je samo prva verzija, slaganje kamenja nije bilo pretjerano promisljeno, samo na prvu.
Ne znam je li dozvoljeno (molim moderatore da jave) objaviti autore pozadine, s cijim izgledom sam jako zadovoljan. Ali ako nekoga zanima i zeli uskoro postavljati akvarij za ciklid, odgovorit cu na PM.
Uploadat cu fotke kako ce se postav mijenjati, svaka sugestija je uvijek dobrodosla