Lipanj 24, 2025, 00:07:19 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Nabava tarantule  (Posjeta: 9705 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gaby123

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
Odg: Nabava tarantule
« Odgovori #25 u: Kolovoz 07, 2012, 14:45:49 poslijepodne »
između dubia i lateralisa ja bih više reporučio dubie jer su lateri 10 puta za*ebaniji  za uzdržavanje.:D lateri su većinom za hranjenje slingova, a budući da ti želiš ženku uzet ćeš tarantulu od 6+ cm. dubie jesu par lipa skuplje al narastu veće i manje smrde(a i nisu tolko brze i ne mogu skakati)

za inkubator ne brini, dok ti dođeš do vlastitog uzgoja, znat ćeš sve što trebaš znati u vezi toga :)

sretno sa novim ljubimcem/ima  ;)

nezz bas.. lateri su zajebani jer su brzi .. a dubiji se zakopavaju , teze ih je razmnoziti, tarantule ih nepojedu dokraja pa nastane nered u terariju .. a sad manje tarantule se daju hranit sa laterima .. a vece jedu dubije.. meni su ipak lateri bolji jer se brze razmnozavaju .. ali to ovisi i na temperaturi na kojoj ih se drzi.. nevole bas previse svijetlo nitijedan niti drugi .. pa je bolje da ih se grije grijacim kablom .. ili viv mat-om ..

pozz

marko kralju najbolji si razmišlja ko i ja nabavicu ja latere jel ocu da mi se šta brze razmnozavaju
ja sam vako malo neinformiran slingovi su vrsta tarantule ili šta :question: :question: :question:
Slingovi su manje tarantule,često oko 2-2.5cm raspon nogu. :)

Offline filipfyxy

• Novi član
  • *
« Odgovori #26 u: Kolovoz 07, 2012, 20:09:45 poslijepodne »
imam još jedno pitanje...zašto se tarantule dodiruju kistom..gleda san to po you tubeu :question: :question:

Offline marijan2

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #27 u: Kolovoz 08, 2012, 02:40:36 prijepodne »
zato da im se slučajno ne ošteti abdomen (guzica) i noge. sretno s laterima, jer par će ti sigirno završiti u sobi dok se ne naučiš rukovati s njima  :D :D drži ih u visokoj posudici sa glatkim stijenkama(plastika, staklo...), i pazi jer dosta mogu skočiti i brzi su. samo ih redovito provjetravaj il im stavi mrežicu umjesto poklopca jer užasno smrde(bar meni). za hranu im daj mačje il pseće tvrde hrane i svježe voće/povrće(salata, jabuka, mrkva, naranča...)